Έφυγε από την ζωή ο Γιάγκος του ΠΑΟΚ

Φτωχότερη είναι από σήμερα (13/9) η οικογένεια του ΠΑΟΚ, μετά τον θάνατο του Κυριάκου "Γιάγκου" Βασιλειάδη, του φροντιστή που υπηρέτησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 για περίπου 40 χρόνια τον Δικέφαλο.

Έφυγε από την ζωή ο Γιάγκος του ΠΑΟΚ

Στην αρχή ήταν δίπλα στον Νικηφόρο Τσαρπανά τον οποίο και διαδέχτηκε ακολούθως. Οπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Επί τέσσερις δεκαετίες η ψυχή του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια εκφραζόταν από τον άνθρωπο που τα ένιωθε «σπίτι» του, από τον άνθρωπο που στεκόταν δίπλα στους ποδοσφαιριστές στις καλές και στις κακές στιγμές τους, από τον Κυριάκο («το Κυριάκος, το έκαναν Γιάκος και μετά Γιάγκος, που μου έμεινε από μικρός» αποκάλυψε ο ίδιος για την αλλαγή του ονόματός του) Βασιλειάδη.

Ο Γιάγκος Βασιλειάδης υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ως παίκτης για κάποια περίοδο, αλλά κυρίως ως φροντιστής ζώντας όλες τις μεγάλες στιγμές του Δικέφαλου. Πριν από έναν χρόνο επισκέφτηκε το γήπεδο της Τούμπας και τους χώρους που ένιωθε «σπίτι» του, τα αποδυτήρια, όπου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του φέρνοντας στο μυαλό του τις μεγάλες στιγμές που έζησε στον Δικέφαλο. Μεταξύ άλλων θυμήθηκε και τις πλάκες που σκάρωναν με τον Δημήτρη Παρίδη, ο οποίος έφυγε πριν από μερικές από τη ζωή. Πλέον οι δυο τους θα συνεχίζουν … από εκεί ψηλά … Η κηδεία πραγματοποιείται την Κυριακή (13.09) στις 11:30 στον Ιερό Ναό Ιωσήφ και Φωτεινής στον Εύοσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK