Εγκώμια Γκαλίτσιου για Λέκο

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος κατέθεσε την αποψή του για τον βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο, τον οποίο έζησε σαν παίκτη στην Λόκερεν.

Εγκώμια Γκαλίτσιου για Λέκο

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος έπαιξε μαζί με τον νέο βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο, στην Λόκερεν. Ο Ελληνας αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για τις εντυπώσεις που του άφησε η συνεργασία του με το "δεξί χέρι" του Τούντορ στον Δικέφαλο, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι θα κάνει καριέρα και στην προπονητική.

"Εγώ τον πέτυχα στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστή. Ηταν από τα καλύτερα δεκάρια, είχε καλό όνομα και τρομερό αριστερό πόδι. Ηταν σαν προπονητής στον αγωνιστικό χώρο" είπε αρχικά και συνέχισε:

" Εχω να πω τα καλύτερα. Το έχει με την προπονητική. Είναι νέος σε ηλικία, εμπνέει σεβασμό και μπορεί να περνάει τις απόψεις του στα αποδυτήρια. Θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Στον ΠΑΟΚ θα δουλέψει ως βοηθός του Τούντορ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτός ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός σε μία ομάδα. Οταν ο πρώτος προπονητής έχει άγχος ο βοηθός είναι λίγο πιο πίσω και με περισσότερη ηρεμία τον συμβουλεύει. Ο Λέκο, βέβαια, έχει να μάθει πολλά. Είναι σε νεαρή ηλικία, τόσο ο Τούντορ, όσο και ο Λέκο, αλλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μικρούς σε ηλικία προπονητές. Σε όλες τις επιλογές, φυσικά, υπάρχει ρίσκο. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ, όπου ο κόσμος είναι απαιτητικός και κάποιες φορές θα έλεγα και παράλογος".

Λέμιτς: "Τώρα ασχολούμαι με άλλα"

Στο μεταξύ, στην εφημερίδα "Metrosport" κλήθηκε να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα και ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον Φρανκ Αρνεσεν με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο Βλάντο Λέμιτς. Το μόνο, ωστόσο, που αρκέστηκε να πει ήταν: "Ο Αρνεσεν είναι πολύ καλός μου φίλος και του εύχομαι τα καλύτερα στην συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ τώρα ασχολούμαι με άλλα", χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK