Είτε τον Εντόι είτε τον... "κλώνο" του

Ο Σενεγαλέζος μέσος της Ανζέ αποτελεί προτεραιότητα, αλλά όχι τη μοναδική επιλογή για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Πού κοιτούν οι "ασπρόμαυροι" και πώς θα κολλήσει στο σύστημα Στανόγεβιτς.

Είτε τον Εντόι είτε τον... "κλώνο" του

Ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει στο Σεΐκ Εντόι από τον περασμένο Δεκέμβριο κι αυτές τις ημέρες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Η επιμονή που έχει δείξει ο Δικέφαλος του βορρά για συγκεκριμένο τύπο κεντρικού χαφ φαίνεται και από τις αναζητήσεις των στελεχών του σε περίπτωση που το "ψηστήρι" στον θηριώδη Σενεγαλέζο χαφ δεν έχει αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, η παρουσίαση του Στανόγιεβιτς αναμένεται να βγάλει ειδήσεις.

ΟΛΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Είναι χαρακτηριστικό πως όσο οι ημέρες περνούν και οι διαπραγματεύσεις με τον Σεΐκ Εντόι συνεχίζονται, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καθίσει με σταυρωμένα χέρια πάνω από το τηλέφωνο για να περιμένουν την απάντησή του. Η απόφαση που έχει παρθεί για την απόκτηση ενός παίκτη σαν τον Εντόι είναι δεδομένη και ήδη από το "σκάνερ" των "ασπρόμαυρων" έχουν περάσει περιπτώσεις που αγωνίζονται στο Γαλλικό πρωτάθλημα και του... φέρνουν.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ

Στις λίστες υπάρχουν υψηλόσωμοι εσωτερικοί box to box που να είναι απειλητικοί για την αντίπαλη περιοχή, έχοντας στο "βιογραφικό" τους ασίστ και γκολ, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη "ξεψαχνίσει" τέτοιες περιπτώσεις παικτών, από ομάδες που βρίσκονται στη μεσαία βαθμίδα της βαθμολογίας του Γαλλικού πρωταθλήματος. Παίκτη... τύπου Εντόι από ομάδες... τύπου Ανζέ.

Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας. Οι πρώτες του τοποθετήσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τη μέρα του ο Σέρβος έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη, η συζήτηση που έχει ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη δεν είναι άλλη από το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, απ' όλα όσα έχουν προκύψει από τις εσωτερικές συζητήσεις που έχουν γίνει, θέλουν τον Στανόγιεβιτς να φέρνει στην επιφάνεια το 4-4-2 και ως εναλλακτική για παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων το 3-4-3.

Το πρώτο δημιουργεί θέμα αξιοποίησης των επιτελικών μέσων των ασπρόμαυρων, που μπορεί να έχουν δείξει ότι είναι σε θέση να αγωνίζονται στα άκρα, αλλά ακόμα και με αυτό το πρίσμα, υπάρχει θέμα διαμόρφωσης του ρόστερ στις ανάγκες του συγκεκριμένου συστήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK