Εκεί θα βλέπετε τους αγώνες του ΠΑΟΚ

Μετά από εβδομάδες αγωνίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρήκε τηλεοπτική στέγη για τους εντός έδρας αγώνες της! Διαβάστε από που θα βλέπετε τους αγώνες του "δικέφαλου".

Όλο το... πακέτο έχει πλέον η NOVA όσον αφορά την Super League, αφού υπεγράφη συμφωνία και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανακοινώθηκε την Τετάρτη (23/8).

Αναλυτικά:

"Η Nova, ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας  στην Ελλάδα, και η ΠΑΕ  ΠΑΟΚ, η κορυφαία ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος, ανακοινώνουν την επίτευξη  συμφωνίας που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη, σε Ελλάδα και εξωτερικό:

- των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,

- των εντός έδρας προκριματικών αγώνων για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις,

-των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η Nova πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει στους συνδρομητές της κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο με την παρουσία μεγάλων και δημοφιλών ομάδων, όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει τη δυνατότητα στα εκατομμύρια των φίλων του «Δικέφαλου» του Βορρά να απολαμβάνουν μέσα από κανάλια Novasports, την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".