Τούντορ: "Χάσαμε με θετικό διαιτητή"!

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν σε έξαλλη κατάσταση με τη νοοτροπία των παικτών του, μετά την ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Παρόλα αυτά, ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, ενώ έκανε ειδική μνεία στον διαιτητή του αγώνα, Μιχάλη Βοσκάκη.

Τούντορ: "Χάσαμε με θετικό διαιτητή"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό κι ο τρόπος με τον οποίον ήρθε, προκάλεσε την αντίδραση του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ήταν σε έξαλλη κατάσταση εξαιτίας της νοοτροπίας των παικτών, ενώ αποκάλυψε πως με δική του εντολή η ομάδα θα διανυκτερεύσει σήμερα στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό του η παραίτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κακή απόδοση μετά το 0-1: "Η ευθύνη είναι δική μου και των παικτών και του συλλόγου. Είμαι τόσο θυμωμένος και στενοχωρημένος σήμερα. Την παραμονή του αγώνα είχαμε συνάντηση με παίκτες αλλά και πριν το ματς σήμερα. Η συζήτηση αφορούσε την νοοτροπία που έπρεπε να είχαμε στο σημερινό ματς και πως δεν θα έπρεπε να επηρεαστούμε από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Μετά από τρεις καλές εμφανίσεις με το ίδιο σχήμα και τους ίδιους παίκτες, η νοοτροπία μας έπρεπε να ήταν θετική και δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη στο μυαλό των παικτών και γιατί είχαμε αυτή την νοοτροπία. Σήμερα παίζαμε με την τελευταία ομάδα, με έναν διαιτητή ήταν θετικό απέναντι μας και αυτή η ήττα αυτή με κάνει πολύ θυμωμένο. Γι΄αυτό η ομάδα σήμερα θα μείνει στο ξενοδοχείο και οι παίκτες δεν θα πάνε στα σπίτια τους. Είναι απαράδεκτο αυτό... Δεν μπορώ να το δεχτώ. Είπα πως αν δεν δίναμε το 1000%, θα μπορούσαμε να χάσουμε".

Για το αν σκέφτεται να διευκολύνει την ομάδα υποβάλλοντας την παραίτησή του: "Γιατί πρέπει να παραιτηθώ; Η ευθύνη είναι δική μου και των παικτών και του συλλόγου. Ισως αυτή η οπτική να μην σας αρέσει. Πρέπει να δούμε αν αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα, μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σήμερα. Ισως και να μην μπορούν... Σήμερα φταίει ο προπονητής και στα προηγούμενα ματς με τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό δεν έφταιξε; Αυτό είναι λάθος. Οπως το να λέμε πως οι παίκτες ήταν καλοί πριν και σήμερα δεν αξίζουν. Απλά μπορεί να μην μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω. Ορισμένες φορές είναι πιο εύκολο να παίζεις με ομάδες που έχουν καλύτερους παίκτες. Οταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, εσύ πρέπει μπροστά, να δημιουργήσεις και να παρουσιάσεις κάτι εσύ και ίσως να μην είναι εύκολο αυτό. Αυτό πρέπει να το δούμε. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί οι παίκτες του και αυτός ο προπονητής του... Δεν ήρθα εδώ να προσβάλλω κανένα. Αν δούμε το ξεκίνημα της σεζόν, ο Πέλκας ήρθε στην ομάδα ξεκίνησε ως 20ος παίκτης και το ίδιο συνέβη και με τον Μυστακίδη. Σήμερα ήταν βασικοί. Αν θεωρούμε πως έγιναν Φορτούνης, κάνουμε λάθος. Μπορούν να γίνουν αλλά δεν είναι στη παρούσα φάση".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει υψηλό μπάτζετ αλλά δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ: "Το μπάτζετ δεν είναι δικό μου θέμα, ούτε το αν ο άλλος ξοδεύει πολλά χρήματα και ο άλλος είναι ψηλότερα έχοντας λιγότερα λεφτά. Εχω πει πως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Αν θεωρείτε πως ο προπονητής φταίει ας πούμε το εξής. Ο Χαρίσης μου αρέσει. Στο πρώτο ημίχρονο όμως έκανε λάθος τις 7 από τις 9 πάσες. Αυτό είναι θέμα προπονητή ότι δεν πήγε καλά αυτός; Δεν είμαι προπονητής για να ελέγξω το μπάτζετ και δεν είναι δικό μου θέμα".

Για το ότι δεν φαίνεται να αναλαμβάνει τις ευθύνες για την κατάσταση στην ομάδα: "Οταν έχουμε 7 μέρες μπροστά για να δούμε ένα ματς, αυτή η ομάδα θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Οταν τα ματς είναι ανά 3 ή 4 μέρες, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες αλλά όταν λείπουν παίκτες σαν τον Τσίμιροτ και τον Ροντρίγκες, είναι σημαντικό και δεν αναπληρώνονται εύκολα. Ολα κρίνονται στο γήπεδο βέβαια. Η άποψή μου είναι πως όσοι βλέπετε τον ΠΑΟΚ, ίσως έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες που έχει ο προπονητής και νομίζετε πως αυτός έχει ένα μαγικό ραβδί και να μεταμορφώσει τους παίκτες, όπως τον Πέλκα και τον Μυστακίδη. Αυτό όμως δεν ισχύει".

Για το αν σκέφτεται πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να μείνει εκτός πλέι οφ: "Υπάρχουν πέντε ματς και θα το δούμε".

Για το πώς νιώθει ότι έχει την στήριξη του Σαββίδη αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν παίρνει χαρές από τα ματς της ομάδας: "Νιώθω άσχημα".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει"

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 2-1

Η τιμωρία του Τούντορ: δεν πάνε σπίτια τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK