Έμεινε εκτός ο Ροντρίγκες! Τι συμβαίνει με Γαλατασαράι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τρίτης (3/1) με τον Λεβαδειακό και όλα δείχνουν ότι προχωράει η μεταγραφή του στη Γαλατασαράι.

Έμεινε εκτός ο Ροντρίγκες! Τι συμβαίνει με Γαλατασαράι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιθυμία της Γαλατασαράι να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκάρι Ροντρίγκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι δεδομένη εδώ και ημέρες, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο πώλησής του, αρκεί να πάρει τα χρήματα που κοστολογείται ο παίκτης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν συμπεριέλαβε τον παίκτη στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Τρίτη (3/1) και το γεγονός αυτό μαρτυρά εξελίξεις με την τουρκική ομάδα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο Ρόντριγκες ζήτησε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσει η μεταγραφή του στη Γαλατά.

Η αποστολή: Γλύκος , Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Εξάλλου ο Εβγέν Σάκχοφ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω της καταπόνησής του από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο Φακούντο Περέιρα που έχει τενοντοπάθεια στον δεξί κοιλιακό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης αυξημένης έντασης. Και οι δύο έμειναν εκτός αποστολής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK