Έμφαση στην τακτική από τον Τούντορ

Στην προπόνηση της Δευτέρας (29/6) ο Ιγκόρ Τούντορ έδωσε έμφαση στο ζήτημα της ανάπτυξης και της ανασταλτικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (29/6) ο Ιγκόρ Τούντορ δούλεψε στο θέμα της τακτικής δίνοντας οδηγίες το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία.

Ακόμη δουλεύτηκε και το θέμα του πρέσινγκ γύρω από τις κινήσεις και τον τρόπο συνολικής λειτουργίας της ομάδας ανάλογα με τις συνθήκες που συναντά αυτή μέσα στον αγώνα.

Οι ρυθμοί προπόνησης έπεσαν από τον Κροάτη δεδομένου πως το πρωί της Δευτέρας το ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών πέρασε από εργομετρικά τεστ και το άλλο γκρουπ έκανε προπόνηση φυσικής κατάστασης κι εκρηκτικότητας υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση στις 18.00.

Δείτε το VIDEO της προπόνησης:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...