Ισόπαλος 2-2 με την Επανομή

Άλλα περίμενε και άλλα είδε ο Λάζλο Μπόλονι στο σαββατιάτικο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αναγέννηση Επανομής, το οποίο έληξε ισόπαλο με 2-2.

Ισόπαλος 2-2 με την Επανομή

Ο Ρουμάνος προπονητής περίμενε περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, ιδίως στην αμυντική λειτουργία, καθώς ο "Δικέφαλος" δέχθηκε δύο γκολ, το ένα στο 4' (Γκέσιος) κα το άλλο στο 38' (Τάσιος), από ισάριθμες αβλεψίες.

Επιθετικά η ομάδα του Μπόλονι, με κινητήριο μοχλό τον Βιεϊρίνια και ευχάριστη έκπληξη τον Παναγιωτούδη, δούλεψε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε δις, αρχικά με κεφαλιά του Τσουκαλά στο 33' και αργότερα με ατομική ενέργεια του Γεωργιάδη στο 75'. Ωστόσο χάθηκαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες, σημάδι επιπολαιότητας στην τελική προσπάθεια.

Όσο για τους Βραζιλιάνους Σπαντάσιο και Λεονάρντο, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι ακόμη απέχουν από το επίπεδο των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σε φυσική κατάσταση.

Επανομή: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιος, Καραμανλής. Έπαιξαν επίσης οι: Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Ασλανίδης, Πολίτης, Δανίδης, Μπούτρικς, Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου. Έπαιξαν επίσης οι: Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Ίβιτς, Ρομπέρ, Κίτσιος, Μπολόσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK