Επιφυλακτικός ο Ίβιτς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης για το Europa

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ και την παρουσία της αποστολής στο ξενοδοχείο από το βράδυ της Κυριακής (4/12).

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε σχετικά:

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο. Ελπίδες για πρόκριση έχουν και οι τρεις ομάδες πλην της Φιορεντίνα που έχει ήδη προκριθεί. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι της Καραμπάγκ με την Φιορεντίνα.

Ελπίζω ότι οι τρεις βαθμοί θα είναι αρκετοί για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι όλοι μαζί εδώ και τρεις μέρες, και προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι που έρχεται. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη πρόκριση".

Ο Φερνάντο Βαρέλα εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και από την πλευρά του σημείωσε: "Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.