Επιστροφή στις προπονήσεις για Μπερμπάτοφ

Ένα ευχάριστο μαντάτο είχε η σημερινή (07/05) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ (11/05, 20:30). Έτσι, μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι παίκτες του "Δικεφάλου" επέστρεψαν στο γήπεδο με το βλέμμα τους στραμμένο στο ματς με την "Ένωση". Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game, ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μάριν Λέοβατς που μπαίνουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους κι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους. Την Κυριακή (08/05) η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".