Έβαλε τον Ζαμπράνο στο αεροπλάνο για το super deal!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει το "κόλπο γκρόσο" στο φινάλε των μεταγραφών και στην άμυνα, με τον Κάρλος Ζαμπράνο να έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο για Ελλάδα! Διαβάστε το story.

Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia)
Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia) AP

Aνακοίνωσε Μαουρίσιο, είναι πολύ κοντά στο να ξανασμίξει με τον Βιεϊρίνια, όμως ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει εδώ, με την διοίκηση των Κυπελλούχων Ελλάδας να έχει βάλει στόχο να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα στο... παρα ένα των μεταγραφών!

Όπου "κερασάκι στην τούρτα" βάλτε το όνομα του Κάρλος Ζαμπράνο, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου του Βορρά" να μην έχουν έρθει μεν σε συμφωνία με την Ρουμπίν Καζάν αλλά παρόλα αυτά να αποφασίζουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτησή του Περουβιανού διεθνούς κεντρικού αμυντικού, φέρνοντάς τον στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "ασπρόμαυροι" έβγαλαν αεροπορικά εισιτήρια στον 28χρονο άσο ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να προσγειωθεί στη χώρα μας και αυτό που θα προσπαθήσουν είναι να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα του (ο παίκτης έχει δώσει το "OK") για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Την ίδια ώρα, στον... αέρα βρίσκεται ο Πέντρο Ενρίκε που μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα και θα δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει κάνει η Καραμπάγκ για να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Mejia

News 24/7

24MEDIA NETWORK