Φεϊρένσε σε ΠΑΟΚ: "Πάρτε πίσω τον Ουάρντα"

ΠΑΟΚ και Φεϊρένσε έδωσαν τα χέρια πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, με τον πρώτο να παραχωρεί στην δεύτερη τον Αμρ Ουάρντα για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού. Σήμερα οι Πορτογάλοι γνωστοποίησαν τον Δικέφαλο για την απόφασή τους να διακόψουν τον δανεισμό του Αιγύπτιου λόγω της εξωγηπεδικής συμπεριφοράς του, και... η περιπέτεια ξεκινά τώρα.

Η πορτογαλική ομάδα, της οποίας δυο παίκτες κατήγγειλαν πως οι γυναίκες τους παρενοχλήθηκαν από τον Αμρ Ουάρντα, θέλει να τον... στείλει πακέτο στην Θεσσαλονίκη, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. ΠΑΟΚ και Φεϊρένσε έχουν υπογράψει συμβόλαια που αφορούν το κόστος της "ενοικίασης" του Ουάρντα.

Την δεδομένη στιγμή, η Φεϊρένσε φέρεται διατεθειμένη να διακόψει τον δανεισμό του Ουάρντα με κάθε κόστος και στον ΠΑΟΚ αναζητούν σημείο επαφής με τους Πορτογάλους. Παράλληλα οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη που τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν παύει να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή ιστοσελίδα "huffpostarabi" ο Ουάρντα είχε απασχολήσει την Αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο παίκτης, στο διάστημα παρουσίας του με την εθνική ομάδα, φέρεται να μπήκε σε δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...