Γι' αυτό φοβάται ο Ίβιτς τον... προβληματικό Ηρακλή

Η κατάσταση στον Ηρακλή "των χιλίων προβλημάτων που μέρα με την μέρα βγάζει και άλλα" έκανε τον Σέρβο τεχνικό να θυμηθεί όλα όσα είχαν διαδραματιστεί πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Σλόβαν στην Τσεχία.

Γι' αυτό φοβάται ο Ίβιτς τον... προβληματικό Ηρακλή
Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς νιώθει πως για δεύτερο φορά μέσα σε 2,5 εβδομάδες ζει και πάλι καταστάσεις παρόμοιες με αυτές στο Λίμπερετς.

Τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα είχε πει "χύμα και τσουβαλάτα" στη συνέντευξη Τύπου που είχε γίνει την προηγούμενη της αναμέτρησης. Ο προπονητής της Σλόβαν Γίντριχ Τρπσόφσκι είχε τοποθετηθεί πρώτος χρονικά και έκανε συνεχείς αναφορές για την αδυναμία της ομάδας του να προπονηθεί λόγω ίωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα αποφασίσει το ποιοι παίκτες θα είναι στην αποστολή το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Τι απάντησε ο Βλάνταν Ίβιτς; "Είμαι σίγουρος πως ήδη ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει με ποιους παίκτες θα παίξει". Τελικά, ο Σέρβος τεχνικός είχε δικαιωθεί, καθώς η Σλόβαν παρατάχθηκε με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ενώ μετά το παιχνίδι τόσο ο Ίβιτς όσο και αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για μια φρέσκια ομάδα που είχε δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Όλα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή, και έχουν να κάνουν τόσο με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα τα οποία ταλανίζουν την ΠΑΕ, όσο και αυτά που αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με τους παίκτες που θα απουσιάσουν και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, κάνουν τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι σε εγρήγορση. "Τα ίδια έκανε και η Λίμπερετς και εμφανίστηκαν ενωμένοι, και έτρεχαν σε όλο το παιχνίδι" έλεγαν αρκετοί εντός ΠΑΟΚ, με τον προπονητή των "ασπρόμαυρων" να τα έχει ήδη επισημάνει στους παίκτες του και να τα επαναλαμβάνει μετά και την τελευταία είδηση, που αφορά την ενδεχόμενη απουσία του Λεοζίνιο, του παίκτη που πέτυχε το γκολ που έκρινε τη τύχη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή της περσινής σεζόν στη Τούμπα.

Στο παιχνίδι με την Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ 42'' από τη σέντρα και χρειάστηκε να ανατρέψει τα δεδομένα για να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη. Ο Ίβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό. Και γνωρίζει καλά πως με τον ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί και να προέρχεται από δυο διαδοχικές "λευκές" ισοπαλίες, η διαχείριση του χρόνου θα παίξει σημαντικό ρόλο. Σε ένα ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ, όσο διατηρείται το μηδέν, πιθανόν θα έρθει και η πίεση της εξέδρας, κάτι που οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να αποφύγουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK