Γιατί διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς

Ο πανικός που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης μετά τη λήξη του ντέρμπι συνεχίστηκε και στην συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποχωρεί! Διαβάστε τι ακριβώς έγινε και τι τον ανάγκασε να φύγει από την αίθουσα.

Γιατί διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Αν θα ξαναγίνει η διακοπή τελειώνει το παιχνίδι. Εγινε αυτό μπήκαμε μέσα. Όταν μπήκαμε μου είπε "αυτό που είπα έκανα" και μετά από λίγο άλλαξε την απόφασή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν θέλετε να πούμε παραμύθια, να σας πω ότι θέλετε", είπε αρχικά ο Ίβιτς και συνέχισε...

Για το αν υπήρξε απειλή του -10: "Υπάρχει απειλή, αυτό μας είπανε θα φάτε -10 αν δεν κατεβείτε. Εχουμε και -3 και άλλους τρεις από το σημερινό παιχνίδι, να πάμε στους -16.

Δε ξέρω αν είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ή όχι, αλλά αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο να έχει ενδιαφέρον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο, αλλά δεν γίνετε να προχωρήσουμε έτσι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον".

Για την ατάκα του πως σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι σαν να έφυγε με -3 βαθμούς: "Εννοώ με αυτό που είπα πως οι βαθμοί χάθηκαν στην κόκκινη κάρτα του Μιλιβόγιεβιτς, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που είναι οφσάιντ και στην μη αποβολή του Μποτία που είναι τάκλιν για να μείνει εκτός πέντε αγωνιστικές και όχι απλά να δει την κόκκινη κάρτα. Αν γινόταν αυτό που έγινε εδώ στην Τούμπα, τι θα λέγατε;".

Στη συνέχεια κατήγγειλε: "Δέχθηκα λεκτική επίθεση και όταν μπήκαμε στη φυσούνα και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις στη ΝΟΒΑ".

Για την εικόνα του αγώνα: "Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει. Με τις ευκαιρίες, με όσα έγιναν. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο κατοχή. Εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τι να σας πω για το πώς χάθηκαν τα γκολ. Σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση. Δουλεύουμε πολύ να το διορθώσουμε αυτό και θα το πετύχουμε".

Για την κατάσταση που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ:" Εγώ ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα έφαγα αρκετά αντικείμενα. Ευτυχώς κάποιο δε με βρήκε. Ισως τα έχουν καταγράψει και οι κάμερες αυτά".

Στη συνέχεια υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ ρεπόρτερ και του Βλάνταν Ιβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε πως για όλα αυτά που γίνονται έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δημοσιογράφοι. Είπε χαρακτηριστικά "δεν ρίχνω ευθύνη σε όλους, αλλά σε μερικούς από εσάς".

Κάποιος εκ των δημοσιογράφων του είπε "έχετε φάει ψωμί στην Ελλάδα και πρέπει να δείχνετε σεβασμό". Και ο Ίβιτς απάντησε "έχω σεβασμό, αλλά όχι για όλους". Επικράτησε αναταραχή και στη συνέχεια ο Ίβιτς αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καταγγελίες Ιβιτς: "Ο Αρετόπουλος μου είπε ότι δεν θα ξαναβγούμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK