Καταπέλτης ο Πάμπλο Γκαρσία: "Ή ψεύτης ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό ο Χιμένεθ"

Θέση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στον αγώνα με την ΑΕΚ που διεκόπη (11/3) πήρε ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμπλέκοντας μεταξύ άλλων τον Ιβάν Σαββίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Καταπέλτης ο Πάμπλο Γκαρσία: "Ή ψεύτης ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό ο Χιμένεθ"
EUROKINISSI

Συνέντευξη στην ισπανική "Marca" παραχώρησε ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, με αφορμή τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (11/3) στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός άσος του "δικέφαλου του βορρά", με θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίστασε να "απασφαλίσει" και να αναφερθεί σε πρόσωπα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στους λόγους που ο Ιβάν Σαββίδης έφερε μαζί του όπλο.

Πιο συγκεκριμένα για το ελληνικό πρωτάθλημα και την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΠΑΟΚ είπε: "Δεν μας θέλουν πρωταθλητές, αυτή είναι η πραγματικότητα. Το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά και είναι απόρροια συσσωρευμένης αδικίας. Τα έζησα ως παίκτης. Είδα πως παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχει μια ηγεμονία των ομάδων της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Ένας διαιτητής που χάσαμε σε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες και τώρα σφυρίζει ξανά σε παιχνίδια".

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ λέγοντας: "Νομίζω ότι ο Χιμένεθ είναι λάθος. Η Λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό", ενώ σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε: "Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Γι΄αυτό και οπλοφορεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK