"Γκάζι" για Ελ Καντουρί, "φρένο" για Σαμπράνο

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην Τούμπα, καθώς τοdealανάμεσα σε Έμπολι και ΠΑΟΚ είναι έτοιμο να κλείσει. Ο Κάρλος Σαμπράνο θόλωσε τα νερά μετά το χθεσινό του ποστάρισμα στοInstagram.

"Γκάζι" για Ελ Καντουρί, "φρένο" για Σαμπράνο
Zambrano Kaddouri

Κατά την διάρκεια της Τετάρτης, ΠΑΟΚ και Έμπολι ήταν σε ανοικτή γραμμή, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον 26χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Όλα δείχνουν πως η συμφωνία θα περιλαμβάνει τον δανεισμό του Ελ Καντουρί για ένα χρόνο, με την οψιόν αγοράς να τοποθετείται κοντά στα δυο εκ. Ευρώ.

Όσον αφορά τον Σαμπράνο, ο Περουβιανός είδε τον... χαμό που έκανε η ατάκα του “θα επιστρέψω σύντομα” σε φωτογραφία του από την παρουσία του στην Ελλάδα και σήμερα το πρωί απέσυρε την συγκεκριμένη ατάκα, που πυροδότησε νέες συζητήσεις γύρω από την πιθανή μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, ο Δικέφαλος όχι μόνο δεν έχει αποσυρθεί από την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πιο ενεργός, και η κίνηση του Σαμπράνο να αλλάξει το ποστάρισμά του ήταν μάλλον μια κίνηση τακτικής καθώς φαίνεται πως δεν περίμενε τον καταιγισμό σχολίων φίλων του Δικεφάλου που του ζητούσαν να πάρει μεταγραφή στην ομάδα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK