Η ΑΕΚ ζητά εξαίρεση και ο ΠΑΟΚ βλέπει σύγκλιση ΑΕΚ-Ολυμπιακού!

Μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τύχη της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ, η Ενωση κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του εισαγγελέα Σκουτέρη, και οι ασπρόμαυροι απάντησαν με "καρφιά" αναφορικά με τις σχέσεις της με τον Ολυμπιακό.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ, με αίτημά της, το οποίο όπως αναφέρει, στηρίζει «στις διατάξεις των άρθρων 12 του δικονομικού κανονισμού λειτουργίας δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ και 52 ΚπολΔ» θεωρεί πως ο εισαγγελέας Δημήτρης Σκουτέρης, Προέδρος Πρωτοδικών, και Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, θα πρέπει να εξαιρεθεί από την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Μεταξύ άλλων, στο αίτημά της, η ΑΕΚ στέκεται στην έκδοση της απόφασης για την τύχη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ολυμπιακό: «Τις μεταμεσονύκτιες ώρες και ελάχιστο χρόνο πριν από την τέλεση του επίμαχου αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την 11η Μαρτίου 2018, εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 9/2018 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με Πρόεδρο τον καθ’ ου η παρούσα. Η έκδοσή της προκάλεσε πανελλήνιο θόρυβο και συνοδεύτηκε από δυσμενή σχόλια, κυρίως λόγω των συνθηκών εκδόσεώς της οι οποίες ήταν παγκοσμίως πρωτοφανείς».

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απάντησε, αφήνοντας αιχμές για... σύγκλιση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μετά τους «ερυθρόλευκους» που δεν έκρυψαν την αντίδρασή τους τόσο για την ώρα της απόφασης όσο και για την ίδια την απόφαση, η Ενωση αφήνει αιχμές για τον εισαγγελέα Σκουτέρη. Οι ασπρόμαυροι, στην τοποθέτησή τους, αναφέρουν:

«Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση. Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

ΤΟ "ΚΑΡΦΙ" ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η πρόταση που έχει όλο το... ζουμί της τοποθέτησης του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την ατάκα των ασπρόμαυρων πως η ΑΕΚ κινήθηκε «επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση». Η σύγκλιση για την οποία κάνουν λόγο στον «Δικέφαλο του βορρά» ουσιαστικά «αγγίζει» ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις... κορυφές τους, και συγκεκριμένα στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Ολα αυτά έχουν την σημασία τους, αν σκεφτεί κανείς πως είναι πολύν πιθανό η φετινή σεζόν να κλείσει με έναν τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙ... ΣΚΟΥΤΕΡΗ

Οι ασπρόμαυροι στάθηκαν και στην ουσία της κίνησης της ΑΕΚ, καθώς τονίζουν πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μομφή εναντίον ενός εισαγγελέα για μια απόφαση την οποία ουσιαστικά έκανε δεκτή το διαιτητικό όργανο, που αποτελείται από Αρεοπαγίτες.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Το... «πινκ πονκ» συνεχίστηκε με την ΑΕΚ να απαντά στην θέση του ΠΑΟΚ: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας» ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK