Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ευκαιρία για δραστικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Ιβάν Σαββίδης την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Λιτό ήταν το σχόλιο του Ιβάν Σαββίδη μετά τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον θέτουν εκτός ποδοσφαίρου για την εμπλοκή του στη φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε ότι έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις η ΕΠΟ οφείλει ν' αλλάξει δραστικά, διαφορετικά δεν είναι βέβαιη η παρουσία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά τόνισε: " Ελπίζω ειλικρινά η σημερινή απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν ούτε τώρα όμως η ΕΠΟ προχωρήσει άμεσα σε δραστικές αλλαγές και ριζική αναδιαμόρφωση η παρουσία μας σ´ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τεθεί σε αμφισβήτηση".

Προσφυγή στην UEFA

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της σε ευρωπαϊκό επίπεδο πλέον, πιέζοντας για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην UEFA και μένει να διευκρινιστεί το σχέδιο δράσης του, αν δηλαδή θα είναι από κοινού με Παναθηναικό και ΑΕΚ. Ο Σαββίδης δεν θέλει να κατηγορηθεί για παρασκηνιακές συμμαχίες, αλλά το πιθανότερο είναι να υπάρξει κοινή γραμμή

Δεν αποκλείεται η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη προηγούμενων ετών, σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον επιβαρυντικά στοχεία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης εκτός ποδοσφαίρου: Σοκ στον Ολυμπιακό

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Τι μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για Μαρινάκη

Τι μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ για Μαρινάκη

Οι επιπτώσεις της απόφασης για Μαρινάκη

Ο Αλαφούζος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου

News 24/7

24MEDIA NETWORK