Η απάντηση του Ίβιτς στο επεισόδιο με δημοσιογράφο

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε πως σέβεται όλους τους Έλληνες, αλλά τόνισε πως για κάποιους δημοσιογράφους δεν αλλάζει άποψη. Τι είπε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απάντηση του Ίβιτς στο επεισόδιο με δημοσιογράφο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε έντονο διάλογο με δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο "Καραϊσκάκης". Μιλώντας στην NOVA για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς απάντησε στα όσα του έχει καταλογίσει μικρή μερίδα δημοσιογράφων:

"Είμαι πολλά χρόνια εδώ, η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα, τα παιδιά μου είναι… μισά – μισά. Είμαι εδώ και σέβομαι την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μπορεί να μην σέβομαι κάποιους δημοσιογράφους, όμως την Ελλάδα και τους Έλληνες τους σέβομαι πολύ. Αισθάνομαι και εγώ πως είναι μια μεγάλη γιορτή, θα παραμείνω βέβαια Σέρβος. Η δεύτερη χώρα μου όμως είναι η Ελλάδα", είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Τέλος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δήλωσε:

"Το ματς αυτό θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει διαφορετικά με τον Ολυμπιακό, προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως και εμείς. Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι έτοιμη, έχουμε ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, μιλήσαμε γι΄ αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μου καταλαβαίνουν και ξέρουν πως είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαλόκας: "Προκλητικός ο κ. Ίβιτς"
Γιατί διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK