Η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για το ρεπορτάζ του Contra.gr

Mέσω ποσταρίσματος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκου Κυριάκου ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr και του Κώστα Καίσαρη. Διαβάστε το αναλυτικά.

Aμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κώστα Καίσαρη και του Contra.gr για την ανακωχή Μαρινάκηγ-Σαββίδη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τοποθετήθηκε μέσω post του διευθυντή επικοινωνίας Κυριάκου Κυριάκου.

Ο κ. Κυριάκου έγραψε στο facebook: "Τα δημοσιεύματα που ανακαλύπτουν ή διαλύουν συμμαχίες ουδέποτε όριζαν τη στρατηγική μας. Ο ΠΑΟΚ συμμαχεί μόνο με τις αρχές του, για καθαρό ποδόσφαιρο.

Ανυπόστατα ρεπορτάζ σαν του κ. Καίσαρη αγνοούν την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ. Δεν παλέψαμε να διαλύσουμε ένα αδιέξοδο ποδόσφαιρο για να οδηγηθούμε σε νέα αδιέξοδα. Παλέψαμε και είμαστε κοντά στο να προσφέρουμε ένα ποδόσφαιρο ανεξάρτητο, όπως το οραματίζονται όλοι οι φίλαθλοι".

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.