Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές θα μετέχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική σε ζώνες και στόχο τη συνοχή ανάμεσα στις τρεις γραμμές. Απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ροντρίγκες, Μάτος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και θα προπονηθούν και το πρωί της Κυριακής προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό κι ανανέωσε το ραντεβού της για το πρωί της Δευτέρας (04/07) στην Τούμπα προκειμένου ν’ αναχωρήσει για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με προορισμό το Ντίσελντορφ κι από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Όστερμπεεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 29 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στην Ολλανδία και είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Χατζηησαΐας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Αντίθετα, εκτός επιλογών του Σέρβου τεχνικού έμειναν οι Έρικ Σάμπο, Τέρι Αντώνης, Γιάννης Σκόνδρας, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Κρίστιαν Κούστα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπερτ Μακ έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Σλοβακίας στο Euro και θα μεταβεί αργότερα στην Ολλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK