Η επιλογή Άρνεσεν και ο Τούντορ

Ο Δανός βρήκε προπονητή για τον ΠΑΟΚ, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με παρέα κι αυτό γέννησε φήμες για τον Ιγκόρ Τούντορ. Στα χακί ο Κωνσταντινίδης.

Η επιλογή Άρνεσεν και ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Άρνεσεν κάνει συνεχείς επαφές για το θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ και χθες ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να ενημερώσει και τον Αγγελίδη για τις εξελίξεις. Μάλιστα, ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα με έναν άνδρα που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητά του δημιούργησε πολλά σενάρια.

Ας αρχίσουμε με όσα είναι επιβεβαιωμένα από το ρεπορτάζ:

-Μέχρι χθες το πρωί δεν υπήρξε συμφωνία με κάποιον από τους υποψήφιους με τους οποίους μιλούσε ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Χθες, όμως, στην επικοινωνία του για να επιβεβαιώσει την άφιξή του το μεσημέρι (έφθασε περίπου στις 3μ.μ. στη Θεσσαλονίκη και πήγε απευθείας στα γραφεία της Τούμπας) ενημέρωσε ότι υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στο θέμα.

Συνταξίδεψε με νεαρό άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με ορισμένους είναι ο Ιγκόρ Τούντορ και σύμφωνα με άλλους ατζέντης που είτε εκπροσωπεί τον υποψήφιο νέο προπονητή, είτε παίκτες που θέλει να φέρει ο Άρνεσεν στην Τούμπα.

Με βάση το ρεπορτάζ, αρχικά έγινε μία συνάντηση του Άρνεσεν με τον Αγγελίδη και αργότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με τον άγνωστο Χ. Μάλιστα, λέγεται ότι δεν βρέθηκαν στο “Μακεδονία Παλλάς” για να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ρεπόρτερ της ομάδας τους οποίους η ΠΑΕ προσκάλεσε σε αποχαιρετιστήριο δείπνο για τη φετινή σεζόν. Αυτό ενίσχυσε τη φημολογία περί Τούντορ που μεταφέρθηκε και στην Κροατία (με πηγές τα ελληνικά μέσα) για να επιστρέψει και πάλι “ως πληροφόρηση από την πατρίδα του Τούντορ).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την προσφιλή τακτική της δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τίποτα από όλα αυτά τα σενάρια, ωστόσο είναι σαφές ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μόλις 2 χρόνια σε πάγκο ανδρικής ομάδας

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι μόλις 37 ετών και έχει κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Χάιντουκ, την Γιουβέντους και τη Σιένα. Ως προπονητής άρχισε από τις μικρές ομάδες της Χάιντουκ και στις 29 Απριλίου του 2013 ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Τρεις εβδομάδες μετά κατέκτησε το Κύπελλο Κροατία και φέτος στις 4 Φλεβ'αρη παραιτήθηκε μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση.

Τι αν είναι αυτός ο εκλεκτός θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Κωνσταντινίδης

Εξάλλου, χθες παρουσιάστηκε στο στρατό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στα Γρεβενά και φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram δεχόμενος πειράγματα από παλιούς και νυν συμπαίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK