Η Φεϊρένσε ΤΕΛΕΙΩΣΕ οριστικά τον Ουάρντα

Το κεφάλαιο "Φεϊρένσε" έκλεισε πριν καν.. ανοίξει για τον Αμρ Ουάρντα, με την πορτογαλική ομάδα να διώχνει τον Αιγύπτιο μετά το ροζ σκάνδαλο που ενεπλάκη!

Ο Αμρ Ουάρντα ήλπιζε μέσω του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στην Φεϊρένσε να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του όμως τις τελευταίες ημέρες τα "χαστούκια" για τον Αιγύπτιο διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Η αρχή έγινε από την αποκάλυψη της "Record" για την ερωτική παρενόχληση που έκανε σε δύο συζύγους συμπαικτών του, στη συνέχεια έμεινε εκτός προπονήσεων ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Φεϊρένσε έκλεισε οριστικά την πόρτα της στον παίκτη.

Ο Ουάρντα έχει ήδη αποχωρήσει από την Πορτογαλία και ο ατζέντης του έχει αρχίσει ήδη να αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την Φεϊρένσε από την πλευρά της να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ για το πως θα σπάσει ο δανεισμός του που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες!

Photo Credits: Eurokinissi

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...