Η Γαλατά δεν χαρίζει, ο ΠΑΟΚ κερδίζει…

Ο Ροντρίγκες έχει μπει στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων και οι σκληροί στις διαπραγματεύσεις Τούρκοι κάνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να... τρίβουν τα χέρια τους γιατί περιμένουν να βγουν πολύ κερδισμένοι από την υπόθεση.

Η Γαλατά δεν χαρίζει, ο ΠΑΟΚ κερδίζει…

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, και η Γαλατάσαραϊ θέτει προϋποθέσεις προκειμένου να παραχωρήσει τον Αφρικανό εξτρέμ. Οι Τούρκοι είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους, και αυτό ευνοεί και τον ΠΑΟΚ, που έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο "δικέφαλος του βορρά" έχει το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, και οι Τούρκοι έχουν ήδη απορρίψει προτάσεις ύψους 7.000.000 ευρώ από τη Νιούκαστλ και 8.000.000 ευρώ από την Γουεστ Μπρομ, σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται σε δημοσιεύματα στην Τουρκία της τελευταίες ημέρες.

Η Γαλατά, που παραμένει υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης, θέλει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, και έχει…. κρεμάσει ταμπέλα στον Γκάρι Ροντρίγκες, που αναγράφει "10.000.000 ευρώ".

Σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα που θεωρήσει λογική τη τιμή του Ροντρίγκες και δώσει 10.000.000, τα 2.000.000 θα καταλήξουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ήδη έχει βάλει 3.500.000 εκ. ευρώ από τον εξτρεμ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK