Η μεταγραφική λίστα του Λουτσέσκου

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας Γάλλος που παίζει στην Γερμανία, ένας Γερμανός που παίζει στην Γαλλία και ένας συνονόματος και ένας συμπατριώτης του προπονητή του ΠΑΟΚ; Το πρώτο είναι η θέση στην οποία αγωνίζονται. Είναι και οι τέσσερις αριστερά μπακ και τα ονόματά τους ακούστηκαν στα πέριξ των γραφείων της Μικράς Ασίας. Η τύχη τους; Θα κριθεί από... Δευτέρα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Lutseskou EUROKINISSI

Οι συζητήσεις για τα μεταγραφικά θα ανοίξουν από την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αυτή που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή για τον "δικέφαλο του βορρά" από τη στιγμή που μετά τον Ντοριάν Λεβέκ, εκτός δράσης τέθηκε και ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν για τους ασπρόμαυρους μετά από 2,5 χρόνια.

Το όνομα του Γκιγιέμ Κρος (22 ετών) προέκυψε την Τετάρτης μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας"bild".Οι Γερμανοί δεν έβαλα τυχαία το όνομα του Γάλλου της Καρλ Τσάις Ιένα, ομάδας Γ' κατηγορίας της Γερμανίας. Σε αυτή αναζήτησε τη τύχη του το καλοκαίρι ο Κρος, που μετρά 20 συμμετοχές και 2 ασίστ επί γερμανικού εδάφους. Απ' ότι φαίνεται, ο Κρος είναι ένας ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου έφτασε στις ασπρόμαυρες λίστες, αλλά δύσκολα θα "περάσει" στη τελική λίστα που θα συζητηθεί το προσεχές διάστημα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

Το όνομα του Ντιέγκο Κοντέντο (27 ετών) βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο και τώρα που τέθηκε θέμα βασικού αριστερού μπακ, επανήλθε "στον αφρό". Μετά από τα 27 παιχνίδια που έγραψε την σεζόν 2016-17, ο Κοντέντο είναι παροπλισμένος στην Μπορντό.

Πριν από μερικές ημέρες το όνομα του Κριστιάν Γκανέα (25 ετών) έκανε το πρώτο του πέρασμα από τον ελληνικό Τύπο. Ο συμπατριώτης του Ράζβαν Λουτσέσκου αγωνίζεται στην Βιτορούλ έχοντας 50 παιχνίδια στα πόδια του τον τελευταίο 1,5 χρόνο, στα οποία έχει σημειώσει 4 γκολ και 8 ασίστ. Και μόνο λόγω καταγωγής, μπορεί κανείς να καταλάβει πως αν υπάρχει κάποιος που έχει τρόπο να μάθει τα πάντα για τον Γκανέα, δεν είναι άλλος από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Και μιας και ο λόγος για... Ράζβαν, ένας άλλος Ράζβαν ξεσκόνισε τις επαφές που έχει κρατήσει στην Θεσσαλονίκη, και άρχισε να ρωτάει τι ακριβώς συμβαίνει με τη θέση του αριστερού μπακ που άνοιξε, και στην οποία αγωνίζεται. Ο λόγος για τον Ράζβαν Ρατς (36 ετών), που βρίσκεται παροπλισμένος στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο περνάνε οι μέρες, η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του αριστερού θα μεγαλώνει, γι' αυτό και θα πρέπει να σημειωθεί πως η αναφορά στους Κρος, Κοντέντο, Γκανέα και Ρατς είναι ενδεικτική. Καλύπτει άλλωστε ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα (από 22 μέχρι 36 ετών) αλλά και οικονομικό φάσμα. Σε τέτοιες λίστες άλλωστε... "χίλιοι καλοί χωράνε" διότι το ζητούμενο είναι κατά σειρά τα χρήματα που θα διατεθούν και οι άνθρωποι που θα πάρουν επάνω τους την ευθύνη της κατάρτισης της τελικής λίστας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK