Η μπουτίκ του ΠΑΟΚ πουλάει καπέλα του Σαββίδη!

Η δημιουργική διάθεση του Γιώργου Σαββίδη έφερε νέα σειρά προϊόντων στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ. με τα καπέλα που πρωτοεμφάνισε ο ίδιος πριν 4 μήνες να βγαίνουν προς πώληση!

Η πρώτη "πινελιά" του Γιώργου Σαββίδη ήρθε με την περσινή μιλιτέρ φανέλα, την οποία είδε στη Νάπολι τον Αύγουστο του 2014 όταν και ο ΠΑΟΚ πήγε για φιλικό και οι ασπρόμαυροι την φόρεσαν ένα χρόνο αργότερα. Όσον αφορά τα καπέλα;

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τα είχε στο μυαλό του και αρχικά τυπώθηκαν κάποια κομμάτια για προσωπική χρήση, αλλά και για δώρο σε καλούς του φίλους. Στη συνέχεια πάρθηκε η απόφαση για μαζική παραγγελία και πλέον βρίσκονται στα ράφια της ασπρόμαυρης μπουτίκ.

 

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει ασχοληθεί και με τις φετινές φανέλες. Το προσεχές διάστημα, η επετειακή φανέλα των 90 χρόνων θα αντικατασταθεί με την φανέλα που ψήφισαν οι φίλαθλοι ανάμεσα σε τέσσερα σχέδια, με τον Γ. Σαββίδη να έχει σχεδιάσει τη μια από τις τέσσερις φανέλες.

 

Τέλος, ατομικό καπέλο δεν έχει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο Αθανασιάδης, μόνο που το καπέλο "Klaus 33" είναι για προσωπική χρήση και δεν έχει βγει στο εμπόριο.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...