Η νέα Τούμπα θα χτιστεί από την... αρχή!

Ο ΠΑΟΚ πλησιάζει όλο και πιο κοντά το όραμα της ανέγερσης της νέας Τούμπας, με τον Μάκη Γκαγκάτση να αποκαλύπτει πως το πιθανότερο σενάριο περιλαμβάνει το γκρέμισμα του υπάρχοντος γηπέδου.

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η εβδομάδα άρχισε "δυνατά" για τον οργανισμό ΠΑΟΚ καθώς αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το θέμα του γηπέδου, ο Μάκης Γκαγκάτσης έθεσε μάλιστα ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα για την ανακατασκευή της Τούμπας, τονίζοντας πως το επικρατέστερο σενάριο με τα υπάρχοντα δεδομενα είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή.

"Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου. Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή το καινούριο", είπε σχετικά ο αντιπρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά".

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις αναφορικά με την έκταση που θα παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ για να "σηκώσει" το νέο γήπεδο.

"Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK