Η Νίνα είχε πιει το... ζουμί της ΤΣΣΚΑ από την πρώτη μέρα!

Τελικά, η σύζυγος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίνα κατάφερε να γίνει η πιο διάσημη WAG στην Ελλάδα σε χρόνο dt. Τον Σουηδό χαφ τον παντρεύτηκε το 2010 κι από τότε συμμετέχει ενεργά στα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Εξαιρετικά ενεργά θα έλεγε κανείς, κυρίως λόγω... άγχους όπως έχει πει ο ίδιος ο 32χρονος.

Η Νίνα είχε πιει το... ζουμί της ΤΣΣΚΑ από την πρώτη μέρα!

Σε "εφιάλτη" των φίλων του ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί η σύζυγος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίνα.

Η κυρία του Σουηδού χαφ κυκλοφορεί έντονα πως έπαιξε σημαντικότατο ρόλο ώστε ο έμπειρος μέσος να μην υπογράψει "μπαμ μπαμ" με την ελληνική ομάδα, καθώς πέραν του πανάκριβου συμβολαίου του 32χρονου (2 εκατ. ευρώ το χρόνο και κάτι ψιλά) η Νίνα ήθελε να είναι τακτοποιημένα τα πάντα. Σπίτια (15 τσέκαρε στο σύνολο), σχολεία, περιβάλλον, όλα!

Η πρώην υπεύθυνη καταστήματος εστίασης, όπως έχει πει και ο ίδιος ο Βέρνμπλουμ είναι ένας πολύ αγχώδης άνθρωπος που γνωρίζει ότι το ποδόσφαιρο κυριαρχεί στην οικογένεια, αλλά πολλές φορές παρασέρνεται από την προσπάθειά της να επιλέξει η φαμίλια το καλύτερο. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να φαίνονται "ξένα" όλα αυτά, όμως ας ρωτήσουν στην ΤΣΣΚΑ που τη Νίνα την έμαθαν κι από την καλή και από την ανάποδη με το... καλημέρα σας.

Καταρχήν τη μεταγραφή του στο ρωσικό κλαμπ, όλος ο κόσμος, την έμαθε από τη Νίνα. Αυτή το ανακοίνωσε μέσω του blog που διατηρούσε το 2012. Την ίδια χρόνια σε συνέντευξή της χαρακτήρισε τη Μόσχα επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς. Αυτά για το καλωσόριμα.

Το 2014, όταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ έπρεπε να διαλέξει μεταξύ της ανανέωσης του συμβολαίου με τους Μοσχοβίτες ή την αναζήτηση άλλης ομάδας, η Νίνα μπήκε στη μέση. Στο περίφημο blog της είχε γράψει ότι ενδεχομένως η οικογένεια να μετακομίσει τονίζοντας πως δεν θα δεχθεί κανένα τηλεφώνημα για το ποδοσφαιρικό μέλλον τους συζύγου της από την Ανατολή " ...η Ανατολή για εμάς έχει τελειώσει... "

Τελικά, η άκρη βρέθηκε και ο διεθνής Σουηδός υπέγραψε νέο deal διάρκειας τεσσάρων ετών, αφού το κλαμπ βοήθησε ώστε οι Βέρνμπλουμ να μετακομίσουν σε καλύτερο σπίτι σε διαφορετικό μέρος της πρωτεύουσας της Ρωσίας.

Η τελευταία φορά που η ΤΣΣΚΑ και οι μάνατζερ του Βέρνμπλουμ βρήκαν μπροστά τους τη Νίνα ήταν τον περασμένο Γενάρη. Η μητέρα των δύο παιδιών του 32χρονου μέσου "σήκωσε" στο Instagram μία φωτογραφία του Πόντους, γράφοντας ένα μήνυμα που έδειχνε "αντίο"... (και δικαιώθηκε εν τέλει)

Σ' αυτή τη περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει ο εκπρόσωπος του παίκτη, Καρλ Φχάγκερ για να διευκρινίσει πως η Νίνα ήθελε μέσω του post της να υπενθυμίσει τον κόσμο πως η οικογένειά της βρίσκεται στη Μόσχα έξι χρόνια και τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι η Νίνα και τέσσερα χρόνια την είχε... σούζα την ομάδα του στρατού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK