Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απόφαση...

"Απροστάτευτη" χαρακτήρισαν την Επιτροπή Εφέσεων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης για την απόρριψη της έφεσης των "ασπρόμαυρων".

Η απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ έφερε άμεση αντίδραση από την πλευρά των "ασπρόμαυρων", την ίδια στιγμή που στην ΑΕΚ επικρατεί ικανοποίηση για την οριστικοποίηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος και δεν υπήρξε καμία είδους αντίδραση ή διαρροή.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε."

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μετά την απόρριψη από την Επιτροπή Εφέσεων, ελπίζοντας σε αλλαγή της ποινής.