Τούντορ: "Ορισμένοι ήταν κάτω από τον μέσο όρο"

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, τονίζοντας πως αν μπορούσε θα προχωρούσε σε 7-8 αλλαγές στο ημίχρονο.

Τούντορ: "Ορισμένοι ήταν κάτω από τον μέσο όρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου

Για την έκφραση ανακούφισης μετά το γκολ του Τζαβέλλα: "Ήμουν πολύ αγχωμένος είναι αλήθεια και πρέπει και εγώ να μάθω να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ήθελα να δείξουμε ότι είμαστε στον καλό δρόμο. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας, μία νίκη που την αξίζαμε, αν και δεν παίξαμε πολύ καλά, και ορισμένοι παίκτες ήταν κάτω από τον μέσο όρο".

Για το αν συμφωνεί με το ότι η ομάδα του μπαίνει καλά στα ματς, κάνει κοιλιά και επανέρχεται προς το τέλος των αγώνων: "Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Βλέπω ότι έχουμε ψυχολογικό μπλοκάρισμα. Έχουμε άλλη εικόνα στις προπονήσεις. Εκεί όλα μοιάζουνε ευκολότερα. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην προπόνηση σε σχέση με τον αγώνα και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που έχουμε αυτό το ψυχολογικό μπλοκάρισμα. Μάλιστα, μπαίνουν νωρίς γκολ υπέρ μας και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει".

Για το σερί τριών νικών, παρότι δεν υπήρξε καλή απόδοση και αν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά: "Δεν θέλω να σκέφτομαι τα περί κρίσης. Αυτό που μετράει είναι ότι ήρθαν οι νίκες και είμαστε βαθμολογικά πιο κοντά στη δεύτερη θέση που είναι και ο βασικός μας στόχος. Σαν να κοιμούνται ορισμένοι παίκτες και πρέπει να ξυπνήσουν".

Για το ότι έκανε πολύ νωρίς όλες τις αλλαγές: "Αν μπορούσα στο ημίχρονο θα άλλαζα επτά – οκτώ παίκτες. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν κυριαρχούσαμε στο χώρο του κέντρου με τρεις χαφ, οι οποίοι είχαν τρεις στόπερ πίσω και δύο επιθετικού μπροστά τους. Είχαμε έναν παίκτη παραπάνω από τον αντίπαλο και δεν μπορούσαμε να κοντρολάρουμε τον αντίπαλο. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη, σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί. Γι αυτό δεν θέλω να είμαι πολύ επικριτικός. Ως προπονητής θέλω πάντα το καλύτερο".

Για το ότι δεν χρησιμοποίησε Τσίμιρτο και Αντόνις: "Δεν μπορούμε να βάζουμε δέκα παίκτες. Στο προηγούμενο ματς ο Αντόνις έπαιξε 30 λεπτά. Μπορώ να έχω στον πάγκο μόνο επτά παίκτες. Υπάρχει πάντα συζήτηση αν πρέπει να έχεις 5, 6 παίκτες με ίδια χαρακτηριστικά ή να είναι διαφορετικά. Εγώ επιλέγω το δεύτερο, έχουμε αρκετούς παίκτες ίδιου επιπέδου και πρέπει να διαλέξω από αυτούς".

Για το αν διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: "Η αλήθεια είναι ότι είδα αρκετούς παίκτες να δείχνουν κουρασμένοι, περίμενα περισσότερα, να είμαστε πιο θετικοί. Στο ημίχρονο επικεντρώθηκα στα τρεξίματά τους, το πώς αμυνόμαστε, είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε νωρίς τη σεζόν, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα έχουμε μία εβδομάδα κενό για να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχτούμε".

Για την απόφαση του να κάνει τον Τζαβέλλα αρχηγό: "Ο Τζαβέλλας ήταν πολύ καλός και στο ματς Κυπέλλου Όταν είναι συγκεντρωμένος επί 90 λεπτά είναι πολύ καλός, όταν τη χάνει δεν είναι ίδιος παίκτης. Τώρα γνωρίζω τι πρέπει να κάνω μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα γιατί έτσι κερδίζουμε έναν σημαντικό παίκτη".

Για τα τρεξίματα του ΠΑΟΚ, κι συνεχίζει να τρέχει περισσότερο από τους αντιπάλους: "Θα σας καλέσω εσάς που ρωτάτε αύριο να σας πω πόσα χιλιόμετρα έτρεξε ο ΠΑΟΚ. Να σας τα δείξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντώνης Τσακαλέας: Ο Τούντορ τα 'πε όλα με μια γκριμάτσα

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK