Η τιμωρία του Κωνσταντινίδη είναι όσο σκληρή αναμενόταν...

Στην... απομόνωση! Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε (και ανακοινώθηκε) στον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ για την προσωπική ανάρτηση που είχε στόχο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον... ανδρισμό του.

Η τιμωρία του Κωνσταντινίδη είναι όσο σκληρή αναμενόταν...

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα προπονείται, μέχρι νεωτέρας, μόνος του, μετά από απόφαση των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, την οποία προσυπογράφει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η απόφαση, την οποία του γνωστοποίησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, πάρθηκε με αφορμή το σχόλιο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το βράδυ της Τρίτης, μετά την απουσία του από την αποστολή της αναμέτρησης για το κύπελλο.

"Παντελόνια, πολλοί τα φοράνε, λίγοι τα τιμούν”", σημείωσε ο 23χρονος ακραίος αμυντικός, δείχνοντας την πικρία του για τις υποσχέσεις που του δόθηκαν και δεν τηρήθηκαν ποτέ, όπως σημείωσε όταν απολογήθηκε στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με το τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, είχε δείξει πως δεν αποδέχεται τέτοιες περιστατικά. "Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι στην ομάδα υπάρχει πειθαρχεία και κανόνες. Όποια ομάδα δεν το σέβεται αυτό, διαλύεται. Όποιος παίκτης έχει συμβόλαιο, πρέπει να προπονείται και να δίνει το καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις, στα φιλικά και στα επίσημα παιχνίδια. Έχω παίρνω τις αποφάσεις. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του" είχε σημειώσει το βράδυ της Τετάρτης. έχοντας ουσιαστικά… "τελειώσει" μέσα του τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Όλα δείχνουν πλέον πως οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν τον Ιανουάριο, και μέχρι τότε ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να βρει το τρόπο να δώσει και ανάσες στον Λέο Μάτος, έστω και αν το πρόγραμμα δεν είναι τόσο "βαρύ" όσο πέρυσι, λόγω της έλλειψης ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK