Η Τραμπζονσπόρ "χρυσώνει" τον Κάτσε

Δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας panorama-sport.com παρουσιάζει τα ποσά που προσφέρει η τουρκική ομάδα για να κάνει δικό της τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Η Τραμπζονσπόρ "χρυσώνει" τον Κάτσε
INTIME SPORTS

Μήλον της έριδος αποτελεί ο Εργκους Κάτσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από το εξωτερικό. Το όνομα του μέσου του ΠΑΟΚ ακούστηκε για τις Λάτσιο και Ουντινέζε από Ιταλία, αλλά για Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας από Πορτογαλία. Στο παιχνίδι της απόκτησής του, όμως, βρίσκεται και η Τραμπζονσπόρ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της αλβανικής ιστοσελίδας "panorama-sport", στο οποίο, μάλιστα, γράφονται και ποσά και τιτλοφορείται "τρελή προσφορά σε Κάτσε".

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και πως εάν, τελικά, πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ο 22χρονος χαφ θα λαμβάνει 800.000 ευρώ ετησίως. Τονίζεται, ακόμη, ότι οι διοικούντες την Τραμπζονσπόρ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου για τον Κάτσε. Τέλος, επισημαίνεται ότι για τον νεαρό μέσο είχε ενδιαφερθεί και η Μπεσίκτας, η οποία είχε καταθέσει προσφορά ύψους 4 εκ. ευρώ, που, όμως, είχε απορρίψει ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK