Ήρθε ο Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα γίνει η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Το προφίλ του Ολλανδού εξτρέμ.

Ήρθε ο Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ
Μπίσεσβαρ-Καϊσερίσπορ

Έτοιμος για ακόμα μία μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και εκτός απροόπτου θα προστεθεί κι αυτός στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ουσιαστικά ως... διάδοχο του Ματέους, η μεταγραφή του οποίου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού προτίμησε το "χρυσό" συμβόλαιο από την Κίνα.

Ο Ολλανδός αριστερός επιθετικός βρισκόταν πιο χαμηλά στη λίστα του Λούμπος Μίχελ, ωστόσο οι εξελίξεις τον έφεραν στην κορυφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα βασικά σημεία και εφόσον ο πάικτης περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Πήρε το όνομά του από την αγάπη του Σουριναμέζου πατέρα του για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, την ώρα που ο αδερφός του ονομάστηκε Ρομάριο για αντίστοιχο λόγο. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είδε το πρώτο φως της ημέρας στο Άμστερνταμ και ο πατέρας του, οδηγός λεωφορείου στο επάγγελμα, τον έγραψε από μικρό σε τοπικές ακαδημίες.

Το 1994-1995, τη σεζόν που ο Άγιαξ στεφόταν πρωταθλητής Ευρώπης, ο Μπίσεσβαρ εντασσόταν στις ακαδημίες του, ωστόσο δεν αισθανόταν καλά και μετά από πέντε χρόνια έφυγε. Πέρασε έναν χρόνο στην Τέλσταρ και εν τέλει καταστάλλαξε στη Φέγενορντ το 2001, όπου τέσσερα χρόνια μετά έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο.

Υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2004 σε ηλικία 16 ετών και πρωτοαγωνίστηκε τον Μάιο του 2005, στο τελευταίο παιχνίδι του Ρουντ Γκούλιτ στον πάγκο της ομάδας του Ρότερνταμ.

Το 2006 παραχωρήθηκε δανεικός στη Χέρακλες, όπου πήρε αρκετούς αγώνες στα πόδια του, ενώ τη νέα σεζόν είχε ακόμα έναν δανεισμό, στην Ντε Χράαφσχαπ, δίχως επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στο Ρότερνταμ και μπήκε στη μεταγραφική λίστα προτού εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Δοκιμάστηκε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν είχε τα χρήματα για να τον αποκτήσει. Παρέμεινε στην ομάδα, έπεισε τον προπονητή Χέρτιαν Φέρμπεεκ και εξελίχθηκε σε βασικό.

Στο τέλος της σεζόν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, το οποίο έσπασε τον Ιανουάριο του 2012, όταν και πήρε μεταγραφή στην Τουρκία και στην Καϊσερίσπορ. Μετά από 116 συμμετοχές και 18 γκολ, ο Μπίσεσβαρ ετοιμάζεται να φύγει από την Καισαρεία και πάλι λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Μπίσεσβαρ είναι διεθνής με την εθνική κ-17 της Ολλανδίας, με την οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2005, όπου συμπεριλήφθη στην κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά. Προβιβάστηκε στην κ-21 το 2009, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το άλμα στους άνδρες.

Ο Μπίσεσβαρ στο πρωτάθλημα

Ήρθε ο Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ

Ο Μπίσεσβαρ στο κύπελλο

Ήρθε ο Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ

Ο Μπίσεσβαρ στην Ευρώπη

Ήρθε ο Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εν δράσει στη Φέγενορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK