Ίβιτς: "Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Πρίγιοβιτς"

Ο Βλάνταν Ίβιτς μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και τον Αστέρα για την μαχητικότητα που έδειξαν. Τι είπε για τους Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και την αμυντική συμπεριφορά του δικέφαλου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Ήμασταν λίγο κουρασμένοι μετά από τόσα παιχνίδια που κάναμε, ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτό. Η ομάδα του Αστέρα μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες. Μετά το γκολ ξυπνήσαμε, αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε καλά, είχαμε έλεγχο, βάλαμε και το δεύτερο γκολ ενώ μετά ισοφαριστήκαμε. Ευτυχώς μετά βάλαμε το τρίτο γκολ όπου πήραμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στου Αστέρα γιατί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ο Ελευθερόπουλος κάνει καλή δουλειά εκεί, εμείς συνεχίζουμε", είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Για τον Πρίγιοβιτς, είπε: "Τον φέραμε να μας βοηθήσει. Σας έχω πει ότι ο παίκτης δεν είναι έτοιμος ακόμα, βελτιώνεται όμως κάθε μέρα όσον αφορά το φυσικό κομμάτι, το γκολ και το παιχνίδι. Ο παίκτης έχει αυτά τα στοιχεία που χρειαζόμαστε εμείς και περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι οι εμφανίσεις του να είναι καλύτερες".

Για την αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Κοιτάξτε, έχουμε βελτιώσει την αμυντική λειτουργία. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει ο αντίπαλος. Ο Αστέρας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες μπροστά, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στα πλάγια. Στο πρώτο μισάωρο δεν λέω ότι ανησυχήσαμε, αλλά φάνηκε η κούραση μας. Το 2ο γκολ με ανησύχησε γιατί δεν ήμασταν προσεχτικοί και στην φάση πριν το γκολ. Δεν μαρκάραμε το παίκτη στην περιοχή. Πρέπει να τα βελτιώσουμε αυτά".

Για την εικόνα του Ενρίκε, είπε: "Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Πρίγιοβιτς. Έχει παίξει και πριν έρθει σε εμάς και φάνηκε και σήμερα ότι είναι σε καλό δρόμο ώστε να γίνει βασικός. Χρειάζονται χρόνο ώστε να μάθουν και τους συμπαίκτες τους. Να καταλάβουν τι ζητάει η ομάδα από αυτούς, χρειάζεται δουλειά αυτό. Εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πιστεύω ότι είναι έμπειροι παίκτες και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK