Ίβιτς: "Έχω βρει τι φταίει για τους τραυματισμούς"

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 με την Καλλονή τι φταίει για τους μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τους Αθανασιάδη και Ροντρίγκες.

Ίβιτς: "Έχω βρει τι φταίει για τους τραυματισμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:

"Πήραμε μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε πολλές φάσεις και δεν παίξαμε επιθετικά, όπως θέλω εγώ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Την είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο την πειθαρχία και δε δεχτήκαμε κάποια φάση. Μπορούμε να έχουμε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, μπορούμε να δουλέψουμε σε αυτό".

Για τα πολλά μυϊκά προβλήματα του ΠΑΟΚ:" Συμφωνώ ότι με τόσο πολλές θλάσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είναι ένα φαινόμενο. Δεν μπορώ να σας πω με 100% ότι ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι έχω βρει το βασικό πρόβλημα. Θα δουλέψουμε με συγκεκριμένο τρόπο για να έχουμε λιγότερα προβλήματα. Δε θέλω να σας πω κάτι παραπάνω τώρα. Όσον αφορά στα γήπεδα που κάνουμε προπονήσεις είναι πολύ καλά γήπεδα. Κατά την άποψη μου αυτό δεν παίζει ρόλο, τα γήπεδα που κάνουμε προπόνηση είναι πολύ καλά, όπως στην Τούμπα".

Για την τροφοδότηση του Αθανασιάδη:" Ένας παίκτης όπως ο Αθανασιάδης για να βάζει γκολ πρέπει να παίζει. Δεν μπήκε τυχαία και στο προηγούμενο παιχνίδι σε τόσες φάσεις. Το σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να είναι στις φάσεις και το πρόβλημα να μην είναι. Ο Αθανασιάδης είναι σε όλες τις φάσεις μέσα και έχει ήδη τρία γκολ".

Για τις απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων: "Μεγάλο πρόβλημα είναι ότι θα λείψουν παίκτες για Εθνικές. Περιμένουμε κάποιους να γυρίζουν από τραυματισμούς και να γυρίσουν στο κανονικό πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με αυτούς που είναι εδώ".

Για την επιστροφή του Ροντρίγκεζ: "Ο Ροντρίγκεζ έχει να παίξει πολύ καιρό και προέρχεται από τραυματισμό. Και στα δύο παιχνίδια οι αλλαγές μας βοηθάνε και αυτό είναι σημαντικό. Σημαντικό το ότι κρατάμε το μηδέν πίσω και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Θα πρέπει να έχουμε πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε σε τομείς που μπορούμε, όπως σας είπα για την επίθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK