Ίβιτς: "Οι παίκτες ήδη ξέρουν τι θέλω από αυτούς"

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς αμέσως μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της Α Ομάδας του Δικεφάλου και την μεγάλη νίκη μέσα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Η αλλαγή στην εικόνα, ο Κλάους, ο Κάτσε, ο Βίτορ και το τι θέλει και περιμένει στην συνέχεια.

Ίβιτς: "Οι παίκτες ήδη ξέρουν τι θέλω από αυτούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:

"Απότην πρώτη μέρα που μπήκα στα αποδυτήρια, είπα στα παιδιά ότι κανείς δεν είναι τυχαία στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα, πρώτα αλλάξαμε το σύστημα και ήμασταν πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό σήμερα. Είχαμε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίεςπριν το πρώτο γκολ. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και από εκεί και πέρα πήραμε τη νίκη".

Για τις αλλαγές που οδήγησαν στην καλή εμφάνιση: "Θυμάμαι ότι και στο παρελθόν η ομάδα μπήκε καλά σε κάποια παιχνίδια, αλλά μετά το τελευταίο παιχνίδι ήταν πεσμένη. Δε λέω ότι δεν ξέρω τι άλλαξε. Είχαμε πολύ λίγες ημέρες να δουλέψουμε και αυτό που είδα ήταν ότι ήταν ψυχολογικά κάτω οι παίκτες. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό και να τους κάνουμε να δείξουν αυτό που μπορούν να κάνουν, να δείξουν την ποιότητα τους".

Για το αν περίμενε την σημερινή καλή εμφάνιση: "Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το 3-0, αλλά σίγουρα περίμενα ένα καλό παιχνίδι, να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχει μεγάλη σημασία το μηδέν στην άμυνα, η βροχή στο δεύτερο μέρος δεν άφησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, ήθελε περισσότερη συγκέντρωση και εξυπνάδα και αντιδράσαμε καλά. Κάναμε ακριβώς αυτό που λέγαμε και στο ημίχρονο και δίκαια πήραμε τη νίκη".

Για το πως έζησε την αλλαγή από τον πάγκο της Κ20 σε αυτόν της Α Ομάδας: "Δεν έχει αλλάξει κάτι τόσο πολύ. Έχω δουλέψει και στο παρελθόν με κάποια από τα παιδιά και από εδώ και πέρα ξέρω ότι είναι διαφορετικό, αλλά θα προσπαθήσουμε να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Από τη στιγμή που είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, πρέπει να καταλαβαίνεις που είσαι και σε τι καρέκλα κάθεσαι. Ξέρω που είμαι, δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση, αλλά έπρεπε να είμαι πιο συγκεντρωμένος στις οδηγίες που θα δώσω στους παίκτες για να βγάλουν αυτό που θέλουμε".

Για τον Κάτσε και τον Αθανασιάδη : "Ο Κάτσε είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά παιχνίδια και είναι βασικός. Ήταν ένας από τους κορυφαίους. Σημασία έχει πως δουλεύουν οι παίκτες στην προπόνηση και τι σοβαρότητα δείχνουν. Δεν υπάρχουν παίκτες που είναι ή δεν είναι βασικοί. Μόνοι τους βάζουν ή βγάζουν τον εαυτό τους από έναν αγώνα. Ο Κλάους είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει. Για να σκοράρει πρέπει να παίζει. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, έκανε δουλειά στο κέντρο, κράτησε μπάλα, έπαιξε απλά και έκανε ακριβώς αυτό που θέλαμε".

Για το ότι επέλεξε τον Βίτορ : "Δουλέψαμε στην προπόνηση κάποια πράγματα και σήμερα βγάλαμε αυτό που δουλέψαμε. Δοκίμασα και τον Στέλιο, ο οποίος σίγουρα θα πάρει και αυτός παιχνίδια. Και ο Βίτορ και ο Τζαβέλλας και ο Μαλεζάς έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος".

Για το αν τον προβλημάτισε κάτι από το σύστημα του Παναιτωλικού: "Δεν με προβλημάτισε κάτι ιδιαίτερα. Ο παίκτης που ήταν πίσω από τον Μαρκόφσκι δεν ήταν κλασσικός επιθετικός και περιμέναμε ότι θα παίξει έτσι, για αυτό και δουλέψαμε έτσι. Νομίζω ότι ο Παναιτωλικός είχε μία ευκαιρία στο 2-0 και δεν νομίζω ότι έγινε κάτι άλλο που πρέπει να μας προβληματίζει. Ξαναλέω τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για το τι περιμένει στην συνέχεια: "Το πρώτο πράγμα είναι να γυρίσουν όλοι οι παίκτες και να είμαστε πλήρεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό που θέλω από τους παίκτες, το ξέρουν ήδη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK