Ίβιτς: "Θα πω στους παίκτες τι δεν μου άρεσε"

Προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό πριν από το ματς με τον Άγιαξ εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ίβιτς: "Θα πω στους παίκτες τι δεν μου άρεσε"

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από τη "μάχη" με τον Άγιαξ. Ο προπονητής του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του Κάνιας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Ηταν το πρώτο φιλικό στην Τούμπα με πολλά νέα πρόσωπα. Ηταν ένα δυνατό ματς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Αγιαξ, Δουλέψαμε 4-5 εβδομάδες και τις επόμενες μέρες πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο παιχνίδι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές".

Συνεχίζοντας είπε: "Έχουμε ακόμη 5-6 μέρες για το πρώτο επίσημο ματς. Θα κάνουμε ανάλυση του φιλικού και θα πω στους παίκτες τι δεν μου άρεσε".

Για τον Kάνιας, τόνισε: "Ο Κάνιας είναι δύσκολο να προλάβει το πρώτο ματς με τον Αγιαξ. Για το δεύτερο ματς υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος. Για τον Μπρκιτς, μαθαίνει την ομάδα και θα δούμε".

Για τον Αγιαξ, υπογράμμισε: "Έχω ολοκληρωμένη άποψη μετά τα δύο τελευταία φιλικά. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Εχει νέους παίκτες αλλά και εμείς έχουμε το ίδιο. Θα παλέψουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK