Κάλεσμα Σαββίδη σε Μαρινάκη!

Σε μία κίνηση καλής θέλησης προέβη ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσουν μαζί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπως έκανε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κάλεσμα Σαββίδη σε Μαρινάκη!

Έπειτα από το φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε κάλεσμα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να μεταβεί στην Τούμπα για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Ο μεγαλομέτοχος του "δικεφάλου" θέλει να γίνει ό,τι και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δηλαδή να δουν μαζί οι δυο άνδρες το ντέρμπι της Τούμπας στις 4 Οκτωβρίου (20:30).

Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είπε στην NΟVA:

Για την συνύπαρξη στη σουίτα του με τον Μελισσανίδη: "Ήταν μεγάλη χαρά που υποδέχτηκα τον φίλο μου και αποφασίσαμε να δούμε το ματς. Του ζήτησα συγγνώμη στο τέλος και του είπα: «Ένας από τους δύο μας έπρεπε να στενοχωρηθεί χαίρομαι που είσαι εσύ». Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε για τον κόσμο, παίζουμε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, δε θα χαλάσει αυτό που συνέβη σήμερα τη φιλία μας και τη σχέση μας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Έχω συνδέσει τη ζωή και τη μοίρα μου με τον ΠΑΟΚ, όλο αυτό το χρόνο που είμαι εδώ ό,τι βαθμούς παίρνουμε τους παίρνουμε μόνοι μας, με τη συνείδησή μας καθαρή. Πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και δε σταματάω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είναι καλό που το επιδιώκουμε παρέα με άλλους".

Για το κάλεσμα σε Μαρινάκη και το μήνυμα του ΠΑΟΚ: "Όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ και ανέβηκα εδώ πάνω στη σουίτα μου συγκλονίστηκα. Είπα να καλέσω τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας να δούμε μαζί το παιχνίδι και μου είπανε δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Ρώτησα γιατί δεν μπορούμε να δούμε μαζί το ματς; Μετά από εκείνο το ματς έχω καθίσει με Αλαφούζο, τους προέδρους της Βέροιας και του ΠΑΣ και τον Μελισσανίδη τα παιχνίδια των ομάδων μας. Όποιος κι αν παίζει μαζί μας ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας θα έιναι επίτιμος καλεσμένος μου. Έτσι είμαστε οι Πόντιοι. Όταν είχε έρθει εδώ ο Μαρινάκης τον είχα καλέσει εγώ προσωπικά να έρθει στη σουίτα μου. Η πρόσκληση ισχύει και τώρα. Να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι των ομάδων μας. Έτσι θέλω το ποδόσφαιρο να αλλάξει η στάση όλων μας απέναντι του, εμείς ο ΠΑΟΚ θα τους αναγκάσουμε να μας σέβονται".

Διαβάστε ακόμη:

Στην Τούμπα ο Μελισσανίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK