"Καμπάνα" τριών αγώνων για Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα απουσιάσει τόσο το από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και από τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου που θα γίνει την Πέμπτη στην Ξάνθη.

Ο 28χρονος επιθετικός  του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγώνων για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ως βιαιοπραγία), και ήδη στη Λάρισα εξέτισε τη μια από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα καταθέσουν έφεση, για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παρουσίας του Αθανασιάδη στο παιχνίδι της Πέμπτης, με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, για το κύπελλο.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.