"Καρφί" Λέοβατς για Τούντορ

Ο Μαρίν Λέοβατς δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Λεβαδειακό, ωστόσο πέταξε το "καρφί" του για τον Ιγκόρ Τούντορ με αφορμή το σχήμα του ΠΑΟΚ με τέσσερις αντί για τρεις αμυντικούς.

"Καρφί" Λέοβατς για Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το πρώτο του γκολ: "Είναι πολύ ωραίο να πετυχαίνεις γκολ κι ειδικά σημαντικό όπως αυτό άλλα πιο καλό είναι να νικά η ομάδα. Χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και αγχωθήκαμε λίγο, αλλά μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για την συνέχεια: "Θα δούμε για το πως θα παίξουμε στη συνέχεια από άποψη άγχους. Έχουμε νέο προπονητή δουλεύουμε πάνω στους νέους αυτοματισμούς και θα φανεί στη συνέχεια".

Για το ότι πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει με τέσσερις παίκτες στην άμυνα: "Δεν ήμουν τόσο χαρούμενος όταν παίζαμε με τρία μπακ γιατί έχω μάθει με τέσσερις στην άμυνα όποτε τώρα μας βολεύει περισσότερο αυτό το στυλ παιχνιδιού".

Για την άδεια Τούμπα: "Είναι δύσκολο και περίεργο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Δεν έχουμε μάθει έτσι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει το ότι θα παίζουμε με καλούς αντιπάλους στα play off, γιατί θα παίξουμε ανοιχτά".

Για την εθνική ομάδα της χώρα του: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της εθνικής μου. είναι κίνητρο για μένα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποδείξω ότι αξίζω και να βάλω έναν ακόμη πονοκέφαλο στον ομοσπονδιακό προπονητή μου!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποιο σενάριο αφήνει εκτός πλέι οφ τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK