Κάτσε: "Αλλάζουν τα πράγματα με Αρνεσεν..."

Ο Εργκους Κάτσε μίλησε για τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Αρνεσεν ενώ σχολίασε το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Κάτσε: "Αλλάζουν τα πράγματα με Αρνεσεν..."
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε:

Για το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μην περάσει τα περσινά: "Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάθε Γενάρη ο ΠΑΟΚ αλλάζει προπονητή. Δεν μπορείς κάθε έξι μήνες να αλλάζεις προπονητή. Πρέπει να υποστηριχθεί το πλάνο με τον νέο τεχνικό ως το τέλος. Μόνο έτσι είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα".

Για το αν η παρουσία του Άρνεσεν εγγυάται πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά: " Ναι με τον Άρνεσεν αλλάζουν τα πράγματα και είμαι βέβαιος για αυτό. Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει περάσει από αρκετές ομάδες και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αλλάξουν τα πάντα".

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: "Ο Τούντορ είναι νέος τεχνικός και ξέρω ότι πάντα ένας νέος και φιλόδοξος τεχνικός έχει όρεξη για δουλειά. Αυτό δείχνει στις προπονήσεις. Αν δουλέψουμε σκληρά μαζί του μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Για το ότι υπάρχει πίεση του χρόνου και στις 16 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ παίζει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι: "Το ξέρουμε και γι' αυτό δουλεύουμε. Είναι δύσκολο για εμάς αλλά η ουσία είναι ότι στις 16 Ιουλίου πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα. Μπορεί να δουλεύουμε το 3-5-2 με τον νέο μας τεχνικό, αλλά ρόλο παίζει και η καρδιά και η διάθεση και εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα".

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές ο ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Πέρσι η ομάδα δεν πήγε καλά γιατί είχαμε πολλούς τραυματίες, πολλούς τιμωρημένους και κακή ψυχολογία από τα άσχημα αποτελέσματα. Ελπίζω φέτος να μην έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα".

Για το ότι είχε μια άσχημη εμπειρία στο ματς με την Καλλονή όταν τον απέβαλλε ο Μήτσιος: "Ναι. Πολλές φορές και ειδικά στην Ελλάδα με τέτοιες διαιτησίες, δεν μπορείς να κρατηθείς όσο και να το θέλεις. Αλλά θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα. Μακάρι φυσικά να μην έχουμε παρόμοιες διαιτησίες...".

Για το ποιον είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ την νέα σεζόν: "Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa. Αυτός είναι σε πρώτη φάση ο στόχος μας και γι΄αυτόν δουλεύουμε εδώ στην Ολλανδία. Για όλα τα άλλα είναι νωρίς να πούμε κάτι".

Για τα συνεχή δημοσιεύματα που τον θέλουν στόχο ιταλικών ομάδων: "Πολλά γράφονται αλλά εγώ είμαι εδώ και αυτό τα λέει όλα. Δεν ξέρω σε πέντε χρόνια που θα είμαι για παράδειγμα. Μακάρι να είμαι εδώ και να έχω κατακτήσει τίτλους, να έχω παίξει στους ομίλους του CL. Το θέλω αυτό. Από εκεί και πέρα αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να συζητήσει μαζί μου για ένα νέο συμβόλαιο εγώ θα είμαι εδώ. Δεν μπορώ να το ζητήσω αν δε το αποφασίσει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής μου και θέλω κάθε χρόνο να προσπαθώ περισσότερο. Φέτος πήρα τον τίτλο του MVP. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Πιθανώς να το άξιζε και ο Σκονδρας. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και του ζητώ να είναι δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Μας λείπει ο Κλάους. Είναι αρχηγός, είναι ψυχή της ομάδας. Γρήγορα να είναι πίσω δυνατός γιατί τον χρειαζόμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK