"Κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς; Μάλλον δεν ζουν στην Ελλάδα..."

"Με λίγη βοήθεια από τους φίλους του", τιτλοφορείται το άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξέλιξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

"Κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς; Μάλλον δεν ζουν στην Ελλάδα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανασκόπηση του ντέρμπι από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει φυσικά πολύ από Αρετόπουλο και αρκετά καυστικά σχόλια για τις αποφάσεις του ίδιου και των βοηθών του.

"Ο καλύτερος ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Καραϊσκάκη, παρότι την άξιζε με βάση την εμφάνιση και τις ευκαιρίες. Για να συμβεί αυτό έπρεπε ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει με οφσάιντ και ο Μιλιβόγεβιτς να γλιτώσει την κόκκινη του Αρετόπουλου ώστε να μπορέσει να πετύχει το νικητήριο γκολ…", ανέφερε ο πρόλογος του κειμένου.

Ακολούθως εστιάζει για τις επίμαχες φάσεις...

Γκολ Ολυμπιακού: "Χωρίς να «μυρίζει» κίνδυνο η φάση, ο Ιντέγε ξεκινώντας από θέση οφσάιντ βγάζει μια παράλληλη «πεθαμένη» συρτή μπαλιά"

Ανατροπή Μιλιβόγεβιτς: "Όσοι περίμεναν να δουν την κόκκινη του Αρετόπουλου μάλλον δεν ζουν στην Ελλάδα και στον Σέρβο του Ολυμπιακού δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει το παιχνίδι".

Οφ σάιντ Ροντρίγκες: "κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ".

Διακοπή μετά το 2-1: "Φυσικά κανείς δεν πίστεψε ότι υπήρχε περίπτωση να το διακόψει οριστικά και οι ομάδες επέστρεψαν να παίξουν τα τελευταία 3 λεπτά, στα οποία δεν άλλαξε τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκρηξη Γ. Σαββίδη: "Στα α@@@@@α μου το σκορ"
Γιατί διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς
Παραλίγο ξύλο Τζαβέλλα με άνθρωπο της ασφαλείας του Ολυμπιακού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK