Κούδας: "Εγώ είμαι ο πρώτος που έπρεπε να φωνάξουν στον ΠΑΟΚ"

Θα ήθελε να έχει γνώμη στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας. Τι δήλωσε για Κλάους και Σαββίδη ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συμπλήρωσε 70 χρόνια ζωής ο Γιώργος Κούδας και με αφορμή τα γενέθλιά του μίλησε στον Arena FM.

Τι είπε μεταξύ άλλων; Πως του άξιζε να έχει πόστο στον ΠΑΟΚ διότι είναι ο μόνος που μπορεί να χειριστεί καταστάσεις εντός των αποδυτηρίων. Αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά καιρούς μιλάει με τον Ιβάν Σαββίδη...

"Μου δόθηκε η ευκαιρία στο γάμου του γιου του κυρίου Σαββίδη να μιλήσω με τρεις παίκτες Έλληνες. Στους δυο εκτός από τον Κλάους έπιασε που τους μίλησα. Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.Εγώ θα μπορούσα να τον βοηθήσω. Τον πρώτο που έπρεπε να φωνάξουν για τη τη σωστή λειτουργία της ομάδας είμαι εγώ. Την αμφισβητούν αυτήν την εμπειρία κάποιοι. Όλα αυτά συνέβαιναν και τότε. Μιλούσα με τους συμπαίκτες μου και λύναμε τα προβλήματα.

Και με τους τρεις που μίλησα είναι εξαιρετικά παιδιά. Μιλήσαμε και με τον Πέλκα.

Δε θέλω να γίνω πρωτοσέλιδο. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο  Σαββίδη. Με ακούει. Πρέπει όλοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ να λύνουν τα θέματα γρηγορότερα. Δεν μπορεί να είναι συνεχώς εδώ. Έχει τις επιχειρήσεις του και παρόλα αυτά τρέχει και για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης", δήλωσε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση στην Ελλάδα ανέφερε πως "κάποτε πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία. Να σεβόμαστε την ιστορία της άλλης ομάδας. Είναι ένα θέαμα το ποδόσφαιρο, 90 λεπτά και εγώ έτσι το σκεφτόμουν έτσι κάνω και σήμερα. Πάνε καίνε σπίτια, εκφοβίζουν ανθρώπους και δεν γίνεται τίποτα. Είμαστε Ευρώπη τελικά;"

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!