Ξέρω τι έκανες από το καλοκαίρι

Οι Ρόμαν Ζοζούλια, Μίκου και Άλβαρο Βάσκες ήταν τρεις από τους επιθετικούς που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Έξι μήνες μετά, οι τρεις τους μετρούν συνολικά… ένα γκολ.

Ξέρω τι έκανες από το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ έψαξε, ρώτησε και “πάλεψε” την περίπτωση Ζοζούλια, αφήνοντάς την στην άκρη, όταν διαπίστωσε ότι η πλευρά του Ουκρανού επιθετικού προσπαθούσε να μαζέψει όσες το δυνατό περισσότερες προσφορές, προκειμένου να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Εδικά από τη στιγμή που άρχισε να παλεύει την είσοδό του στην Πριμέρα, τα ποσά ανέβηκαν σε επίπεδα που στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν οτι δεν θα έπρεπε να φτάσουν για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Άλλωστε, ο Ζοζούλια, ως παίκτης της Ντνίπρο, ήταν από εκείνους για τους οποίους οι ασπρόμαυροι, μέσω Μίχελ, είχαν ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική του αξία και η αξιολόγηση που έγινε τον είχε θέσει ως στόχο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το όνομα του 27χρονου επιθετικού επέστρεψε στο προσκήνιο, με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να βάλουν εκ νέου τον Ουκρανό επιθετικό στον…ποδοσφαιρικό χάρτη, βλέποντας πως δεν κατάφερε να “πιάσει” στην Ρεάλ Μπέτις, με τους Ισπανούς να τον έχουν στη “μαύρη λίστα”, καθώς θα προχωρήσουν σε εκκαθάριση του ρόστερ, μετά την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο, με τον οποίο ξεκίνησαν την σεζόν.

ΜΙΚΟΥ

Ο 31χρονος Βενεζουελάνος έμοιαζε στο ξεκίνημα της σεζόν “θηρίο στο κλουβί” καθώς ήταν απογοητευμένος με την απόφαση των ανθρώπων της Ράγιο Βαγιεκάνο να έχουν τέτοιες απαιτήσεις που απομάκρυναν τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον.

Μέχρι την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, είχε μετρημένες συμμετοχές, όμως με τον Ρούμπεν Μπαράχα, από τα μέσα Νοεμβρίου, είναι πλέον βασικός. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί εκ νέου με την περίπτωσή του.

ΑΛΒΑΡΟ ΒΑΣΚΕΘ

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα του 25χρονου Ισπανού, ο οποίος αποδείχθηκε πως χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του βορρά για να πάρει την μεταγραφή που ήθελε, επιστρέφοντας στην Εσπανιόλ, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Από την τελευταία μέρα του Αυγούστου μέχρι σήμερα, ο Βάσκες, που κόστισε τρια εκ. Ευρώ στην Εσπανιόλ, μετρά δυο συμμετοχές στην πριμέρα ντιβισιόν, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK