Ξεσκαρτάρισμα στον ΠΑΟΚ

Την εκκαθάριση του ρόστερ μέχρι τις 26 Ιουνίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία επιθυμεί ο Φρανκ Άρνεσεν. Στον ΠΑΟΚ έτσι, έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ξεσκαρτάρισμα στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μετά και από επιθυμία του Φρανκ Άρνεσεν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει τις επαφές με ορισμένους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ζητήσει να γίνει εκκαθάριση του ρόστερ άμεσα και να φύγουν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ο Μαντούρο

Ήδη έχει γίνει συζήτηση με την πλευρά του Χέντβιγκες Μαντούρο. Το συμβόλαιο του Ολλανδού φτάνει τις 900.000 ευρώ μαζί με τους φόρους. Ωστόσο, στην επαφή που έγινε, ο έμπειρος μέσος ζήτησε 250.000 ευρώ για να λύσει τη συνεργασία του. Βέβαια δεν υπάρχει ακόμη τελική συμφωνία και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Ο Ρικάρντο Κόστα

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει συζήτηση και με τον ατζέντη του Ρικάρντο Κόστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται. Πιθανόν να γίνει προσπάθεια για μείωση αποδοχών του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Και ο Μάρτενς

Όσον αφορά τον Μάρτενς, υπάρχει ενδιαφέρον από την Σερκλ Μπριζ για να τον κρατήσει και στη β΄ κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη περίπτωση να μην έχει οικονομικό κόστος για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ για Γιόχανσον

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα "Μetrosport", ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Ερικ Γιόχανσον (26, 1.91) ο οποίος είναι Σουηδός αμυντικός, παίζει στην Εθνική της χώρας του και ανήκει στην Μάλμε. "Ο Αρνεσεν έχει εξαιρετική πρόσβαση στην αγορά της Σκανδιναβίας και μπορεί να ελέγξει τις περιπτώσεις που προέρχονται από εκεί, έτσι ώστε να έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκτεθεί. Το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τον Γιόχανσον, προφανώς θα εξαρτηθεί από το αν ο Ιγκόρ Τούντορ ζητήσει έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που έχει να κάνει και με το αν ο Κροάτης υπολογίζει τον Γιώργο Τζαβέλλα για αριστερό αμυντικό κυρίως", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τούντορ: "Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά"

Στο στόχαστρο Νομπόα και Σκόνδρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK