Ξέσπασμα Ουάρντα για το ερωτικό σκάνδαλο!

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και ξέσπασε κατά των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να κατηγορείται για φλερτ με συζύγους των νέων συμπαικτών του. Τα έριξε στον ΠΑΟΚ για το γεγονός πως δεν παίζει ακόμα!

Ξέσπασμα Ουάρντα για το ερωτικό σκάνδαλο!

Το απόγευμα του Σαββάτου η Record από την Πορτογαλία έγραψε πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει μπει στο περιθώριο, καθώς φλέρταρε με δυο συζύγους των συμπαικτών του στην Φεϊρένσε.

Στα αποδυτήρια επικράτησε αναστάτωση και ο παίκτης, σύμφωνα με τους Πορτογάλους πάντα, όχι απλά είναι... μαύρο πρόβατο, αλλά ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να ακυρωθεί.

Ο ίδιος ο Ουάρντα πήρε θέση με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αιγύπτου, αρνούμενος τα πάντα! Μάλιστα τόνισε πως ο λόγος που δεν αγωνίζεται ακόμα, αφορά καθυστέρηση κάποιων στοιχείων που δεν έχει στείλει ακόμα ο δικέφαλος του βορρά.

"Είναι μια ψεύτικη είδηση και δεν γνωρίζω γιατί βγήκε. Τα πηγαίνω καλά με τους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η Φεϊρένσε περιμένει απλά την διεθνή κάρτα μου από τον ΠΑΟΚ και τότε θα μπορώ να παίξω σε ματς. Ο ΠΑΟΚ όμως ακόμα δεν την έχει στείλει".

Για το θέμα μίλησε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η πλευρά του Ουάρντα θα μηνύσει την Record για ψευδές δημοσίευμα, το οποίο μειώνει την προσωπικότητα του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK