Κύρτσος: "Στήσιμο του πρωταθλήματος από την κυβέρνηση για τον ΠΑΟΚ"

O Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος εκτόξευσε μέσω twitter πολύ βαριές κατηγορίες για την κυβέρνηση ενώ συνέδεσε τα γεγονότα της Τούμπας ακόμη και με το Μακεδονικό.

Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και η Οικονομικών Υποθέσεων με την ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουμε θέμα ημερήσιας διάταξης: "Οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και η οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και η Οικονομικών Υποθέσεων με την ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουμε θέμα ημερήσιας διάταξης: "Οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και η οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiitter o Γιώργος Κύρτσος είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν και μάλιστα πολύ.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει στήσει το πρωτάθλημα υπέρ του ΠΑΟΚ και συνέδεσε αυτήν την κίνηση με το Μακεδονικό ζήτημα.

Ιδού

News 24/7

24MEDIA NETWORK