Λίγο πριν το γλέντι στα μπουζούκια είχε... αποκαλύψεις Σαββίδη!

Η ομάδα του ΠΑΟΚ γιόρτασε μέχρι... πρωίας σε νυχτερινό κέντρο την κατάκτηση του Κυπέλλου και στο περιθώριο του πάρτι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε αποκαλύψεις: για τον Λουτσέσκου, το όπλο που είχε μαζί του στην Τούμπα, την παραμονή Μαλεζά, τις μάσκες με το πρόσωπό του και τον... Παναθηναϊκό!

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεύτερου σερί για τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισαν το ρεσιτάλ τους και εκτός αγωνιστιστικού χώρου, με το "μενού" να περιλαμβάνει... λουλουδοπόλεμο στην Πάολα, ωστόσο σε τρομερή φόρμα ήταν και ο... Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ίδιο κέντρο για να διασκεδάσει στο πλευρό των ποδοσφαιριστών όμως πριν γίνει αυτό φρόντισε να προσφέρει μερικές εντυπωσιακές ατάκες: για τον Λουτσέσκου, την τιμωρία του και την νέα Τούμπα, ενώ υποστήριξε επίσης πως με τη στάση του κράτησε τον Παναθηναϊκό στην Super League Σουρωτή και παράλληλα ανακοίνωσε την παραμονή του Μαλεζά στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ραζβάν, δούλεψε από αύριο για τη νέα σεζόν, θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ό,τι μου ζητήσεις. Πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι και το μετέτρεψες σε έναν πολύτιμο λίθο".

"Στα 60 χρόνια μου δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω πως αυτό πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις. Ζητώ συγγνώμη που πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία".

"Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, δεν θέλω να το πάρουν τα νέα παιδιά ως παράδειγμα, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας, πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ, θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο. Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορώ να το έχω παντού εκτός από το αεροδρόμιο.

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Βλέπω τα ματς όρθιος και μπήκα ξεχνώντας ότι έχω το όπλο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτήν την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό".

"Όταν είδα το πρόσωπό μου στις μάσκες και στις φανέλες μετά τον τελικό Κυπέλλου, δάκρυσα. Το θυμάμαι και θα το θυμάμαι για πάντα".

"Στόχος είναι να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μέσα στα 20 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης".

"Για τρία χρόνια θα είμαι εκτός γηπέδων αλλά θα πηγαίνω κοντά στον ΠΑΟΚ στην πόλη που θα παίζει και στο πρώτο γήπεδο που θα επισκεφτώ μετά τη λήξη της τιμωρίας μου θα είναι η νέα Τούμπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK