Λίνο ο... εκτελεστής

Ο Βραζιλιάνος από τα 11 μέτρα "σκότωσε" Εργοτέλη και ΑΕΚ αυξάνοντας το... ρεπερτόριο του στον τρόπο επίτευξης τερμάτων που έχει πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες... (vids)

Λίνο ο... εκτελεστής

Πρόκειται για έναν παίκτη πολυεργαλείο... Η "κοφτερή" του σέντρα, τα πάντα επικίνδυνα φάουλ που εκτελεί και γενικότερα η όλη παρουσία του στον ΠΑΟΚ αυτά τα τρία χρόνια που αγωνίζεται στον "Δικέφαλο" (αποκτήθηκε δανεικός τον Δεκέμβρη του 2008 από την Πόρτο), έχει κάνει τον Αλβες Λίνο να θεωρείται πάντα πολύτιμο όπλο για τους "ασπρόμαυρους". Μέχρι και την περσινή σεζόν ο Βραζιλιάνος συνήθιζε παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες είτε με σουτ είτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Φέτος το... ρεπερτόριο του έχει αυξηθεί.

Βλέπετε, έχει αρχίσει να σκοράρει και από το σημείο του πέναλτι, κάτι που δεν έκανε τις προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, εκτέλεσε τόσο τον Εργοτέλη, όσο και την ΑΕΚ από τα 11 μέτρα, βάζοντας για τα καλά την σφραγίδα του στις τελευταίες δύο σημαντικές νίκες του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας με περίσσια αυτοπεποίθηση πήρε την μπάλα, την "τοποθέτησε" στη βούλα και την έστειλε στα δίχτυα των Πίρσον και Αραμπατζή. Και όλα αυτά ενώ στην μέχρι τώρα θητεία του στον ΠΑΟΚ είχε εκτελέσει ακόμη δύο φορές πέναλτι, αποτυγχάνοντας να τα μετατρέψει σε γκολ.

Συγκεκριμένα την σεζόν 2010-11 στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα, στο 1-0, έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο φετινό εντός έδρας ματς με την Τότεναμ, στο 0-0, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουντιτσίνι (σ.σ. ο Βραζιλιάνος είχε πετύχει αρχικά γκολ, αλλά το πέναλτι επαναλήφθηκε καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως ο Κοντρέρας είχε μπει νωρίς στην μεγάλη περιοχή και στην συνέχεια ο Λίνο έστειλε την μπάλα συρτά άουτ). Πλέον τις δύο τελευταίες φορές ήταν αλάνθαστος... Αναλυτικά όλα τα τέρματα αλλά και ο τρόπος που τα πέτυχε ο Βραζιλιάνος στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Σεζόν 2009-10

Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ 1-2 (φάουλ)

Πανσερραικός-ΠΑΟΚ 0-2 (φάουλ)

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0 (σουτ)

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2 (φάουλ)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (φάουλ)

Σεζόν 2010-11

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-2 (σουτ)

Ολυμπιακός-Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 (σουτ)

Σεζόν 2011-12

ΠΑΟΚ-Καρπάτι 2-0 (σουτ)

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1 (φάουλ)

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1 (πέναλτι)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (πέναλτι)

Tα πέναλτι-γκολ του Λίνο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK