Μακ: "Ελπίζω ο Τούντορ να μείνει για πολλά χρόνια"

O μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιγκόρ Τούντορ, τονίζοντας πως ελπίζει να μείνει για πολλά χρόνια στην Τούμπα.

Μακ: "Ελπίζω ο Τούντορ να μείνει για πολλά χρόνια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες την Τετάρτη, για το Κύπελλο και πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, για να κάνουμε ότι χρειάζεται για την πρόκριση. Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα που ήταν κοντά μας στη βαθμολογία. Το χρειαζόμασταν γιατί είχαμε καιρό να πάρουμε μια νίκη και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά.

Για τις πολλές απουσίες και τις διαρκείς αλλαγές στην ενδεκάδα:

"Με αυτό το πρόγραμμα ως τώρα, με Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα, τους τελευταίους έξι μήνες παίζουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα Πέμπτη-Κυριακή. Σε μια τέτοια κατάσταση, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση, Για μένα βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι… Προσπαθώ όμως, να βοηθάω την ομάδα μου".

Για τα γκολ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και τις άμυνες στο πρωτάθλημα:

"Είναι διαφορετικές διοργανώσεις, τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Στο Europa League, αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, δεν έχουν τριάντα παιχνίδια, έχουν μόνο δύο και παίζουν για τη νίκη, έχουν ποιότητα και σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρεις.

Στην Ελλάδα, αρκετές ομάδες, στερούνται ποιότητας και παίζουν αμυντικά για να μπορέσουν να πάρουν κάτι. Είναι δύσκολο να διασπάσεις τέτοια άμυνα. Το Europa League έχει τελειώσει, πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ελλάδα και εγώ προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό".

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει προκριθεί σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια, ενόψει Ολυμπιακού στο Κύπελλο:

"Θα το δούμε την Τετάρτη, για το αν μας ταιριάζουν περισσότερα αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και να περάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, κατακτώντας έναν τίτλο. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει να το κάνει χρόνια αυτό και όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω μας. Θέλουμε να περάσουμε τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε πολύ για να βρεθούμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο".

Για τον Τούντορ και για το αν έχει αφήσει πίσω του, την καριέρα που είχε ως ποδοσφαιριστής:

"Είναι ένας πολύ νεαρός προπονητής, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έπαιζε στη Γιουβέντους. Μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που έχει διάθεση να δουλέψει. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια, έχει διάθεση, δουλεύει και ελπίζω να μείνει για να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν ο ίδιος σκέφτεται να μείνει στον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια:

"Δεν το ξέρω. Έχω συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Εγώ συγκεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι καλά εδώ, μια όμορφη πόλη, μια καλή ομάδα με καλό κόσμο, βέβαια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστη η κατάσταση… Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι να πάρουμε το Κύπελλο φέτος. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές κάποια πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα".

Για την προτίμηση του ανάμεσα σε Champions League και Κύπελλο:

"Χρονικά, προηγείται το Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε στο Champions League, θέλουμε να κάνουμε καλά πλέι οφ και να παίξουμε εκεί του χρόνου. Αυτή τη στιγμή, το Κύπελλο είναι πρώτο…"

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Η διαιτησία με τον Ολυμπιακό να μην είναι όπως με την Αντερλεχτ"

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK